4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

BISTRIȚA: Spectacol „Armonii de toamnă”, la Centrul cultural municipal

Armonii de toamnă” se intitulează spectacolul folcloric la care bistrițenii sunt invitați în 21 noiembrie, de la ora 17.00, la Palatul Culturii.

Bistrițenii pasionați de folclor vor avea parte de un recital al Ansamblului Profesionist Cununa de pe Someș”, coordonat muzical de Anghel Urs, coregrafia fiind semnată de Teodor Pușcaș.

Din program nu va lipsi nici Ansamblul Cununița de pe Someș” (coregraf Paul Mureșan).

Invitatul special al spectacolului este Oana Bozga Pintea. Alături de ea, pe scenă vor urca și soliștii Lenuța Filipoi, Maria Creța, Teodora Florea, Angelica Pinti, Cristina Liviu Scurtu, Larisa Bozbici,Marius Palage, Mădălina Oltean, Marian Predescu și Elisabeta Guzu.

Un bilet costă 10 lei. Intrarea se face pe baza certificatului verde.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: