14.6 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

BN: Din aproape 350 de teste făcute în ultimele 24 de ore, 20 au fost pozitive!

DSP BN a raportat 20 de teste cu rezultat pozitiv, din aproape 350 de teste efectuate în ultimele 24 de ore. Totodată, în contextul pandemiei, s-au raportat două decese și patru vindecări. 15 pacienți au fost externați, fără a avea test COVID negativ.

La nivelul județului nostru s-au efectuat 346 de teste, în ultimele 24 de ore, dintre care 266 la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, 78 teste rapide, iar restul, la laboratoare private.

Dintre acestea, 20 au fost pozitive, numărul total al bistrițenilor infectați cu coronavirus, de la începutul pandemiei, ajungând astfel la 8.109.

În ultimele 24 de ore au fost raportate și două decese și patru vindecări, în contextul pandemiei. Iar 15 pacienți au fost externați deși nu aveau testul COVID negativ.

Situația epidemiologică la nivelul județului Bistrița-Năsăud, astăzi, 26.01.2021, este următoarea:

  • 8.109 cazuri confirmate de CoVid-19;
  • 383 decese;
  • 7.633 persoane externate (5465 externate vindecate/2168 externate);
  • 807 persoane în carantină;
  • 206 persoane izolate;
  • 5.352 doze de vaccin aduse până în prezent, 4.237 persoane vaccinate, dintre care 1542 persoane în etapa a doua;

Incidența cazurilor COVID pe județ este de 1,06/ 1.000 de locuitori. Incidența în municipiu e de 1,69/1.000 de locuitori, iar în celelalte orașe sau comune din județ puteți vedea în imaginea de mai jos:

Situația COVID la nivel național o puteți vedeas în imaginea de mai jos:

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: