20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

BUCURIE! A fost găsită bunicuța Julianna!

Clipele de groază și cele mai negre scenarii au încetat pentru familia bunicuței Julianna. Bătrânica a fost găsită chiar de aparținători.

În această dimineață, la sediul Poliției, o familie cerea disperată ajutor. Bunicuța Julianna, de 83 de ani, dispăruse de acasă, din timpul nopții. Cei dragi au cerut ajutorul și pe rețeaua de socializare.

Mai multe puteți reciti AICI:

O bunicuță de 83 de ani a dispărut de acasă! Să ajutăm!

Din fericire, la câteva ore bune, cele mai sumbre scenarii și cea mai mare teamă a familiei a dispărut. Mai ales că în apropierea zonei de unde a dispărut există și un mic lac, familia și oamenii legii, deopotrivă, și-au imaginat ce a fost mai rău. Bunicuța a fost găsită, în viață…tocmai acasă.

Aparținătorii au fost cei care au găsit-o pe bătrânică și apoi au anunțat și polițiștii. Din fericire aceasta a fost găsită în viață așa că cercetările au luat sfârșit” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.