1.9 C
Bistrița
joi, decembrie 2, 2021

BUCURIE! A fost găsită bunicuța Julianna!

Clipele de groază și cele mai negre scenarii au încetat pentru familia bunicuței Julianna. Bătrânica a fost găsită chiar de aparținători.

În această dimineață, la sediul Poliției, o familie cerea disperată ajutor. Bunicuța Julianna, de 83 de ani, dispăruse de acasă, din timpul nopții. Cei dragi au cerut ajutorul și pe rețeaua de socializare.

Mai multe puteți reciti AICI:

O bunicuță de 83 de ani a dispărut de acasă! Să ajutăm!

Din fericire, la câteva ore bune, cele mai sumbre scenarii și cea mai mare teamă a familiei a dispărut. Mai ales că în apropierea zonei de unde a dispărut există și un mic lac, familia și oamenii legii, deopotrivă, și-au imaginat ce a fost mai rău. Bunicuța a fost găsită, în viață…tocmai acasă.

Aparținătorii au fost cei care au găsit-o pe bătrânică și apoi au anunțat și polițiștii. Din fericire aceasta a fost găsită în viață așa că cercetările au luat sfârșit” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...

NOI locuri de muncă la Betak, Electroplast, IMP România și Leoni

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, ItalTextil Sărata, Panouri Decorative și IMP România (Fosta Netex). Aici este nevoie de operatori și tehnician producție. Oferta completă, mai jos:

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.