2.7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Bunicul din Rebrișoara, găsit de polițiști! S-au chemat echipajele medicale:

Un bărbat de 73 de ani a dispărut aseară de acasă. S-au mobilizat oamenii legii în căutarea acestuia. A fost găsit în urmă cu puțin timp. Și s-a solicitat intervenția echipajelor medicale.

Aseară, dispărea de acasă un bunic de 73 de ani, din Rebrișoara. De dimineață, polițiștii au pornit în căutarea sa, în urma sesizării făcute de familie.

În urmă cu puțin timp, acesta a fost găsit. Deși nu pare să fi fost victima vreunei agresiuni, a fost nevoie de solicitarea echipajelor medicale.

„În urmă cu puțin timp, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud l-au găsit pe bărbatul căutat pe un teren agricol, la ieșirea din localitatea Rebrișoara. Este în viață, a fost preluat de echipajele medicale care au ajuns la fața locului”, transmit reprezentanții IPJ BN.

A fost preluat inițial de un echipaj medical aparținând SAJ BN, iar in sprijin a fost direcționat echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. Bărbatul în vârstă de 73 de ani este conștient, în șoc hipotermic”, transmit reprezentanții ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...