-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

CALIFICARE! Gloria 2018 merge mai departe în Cupa României la fotbal

Echipa de fotbal masculin a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud s-a calificat în al treilea tur al Cupei României după ce a învins echipa Minerul Ocna Dej.

Gloria Bistrița a învins, acasă echipa Dejului din Liga a treia. Meciul a început la ora 17:30 pe Stadionul Jean Pădureanu din localitate.

Gloria a mișcat bine abia în a doua repriză, când a și marcat, însă în prima repriză a fost dominată de oaspete. Până la urmă a marcat și a condus până la finalul partidei, iar meciul s-a terminat cu 1-0.

Chiar dacă vremea rea părea că va determina publicul să rămână acasă, surprinzător, în tribune s-au adunat în jur de 800 de bistrițeni pentru a-și urmări echipa la treabă.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.