5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

Ce-i împiedică pe polițiști să ia măsuri împotriva gibonului de pe Republicii

Un bărbat a fost la un pas să fie spulberat pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Republicii. Totul s-a întâmplat la finalul lunii martie și a fost surprins cu o cameră de bord. Deși există imagini, polițiștii nu au putut să îl sancționeze încă pe „gibon”. Cineva le pune „bețe-n roate”.

La finalul lunii martie, Bistrițeanul.ro vă prezenta articolul „Pieton vs Gibon: Tragedie evitată în ultima secundă”. În video se vede cum o mașină, aparținând unei firme de securitate, face slalom printre mașini, accelerând exact pe trecerea de pietoni. Evenimentul ce a avut loc pe Republicii, se putea sfârși tragic. Noroc că pietonul a reacționat rapid.

La o zi de la eveniment, poliția s-a autosesizat în cazul acesta. Mai mult, pietonul, văzând imaginile în mediul online, a mers la poliție. Care îi sunt doleanțele, puteți citi AICI.

Deși au trecut trei săptămâni de la eveniment, încă nu s-a luat nicio măsură.

„Conform legislației în vigoare, timp de șase luni de la data producerii evenimentului, se pot lua măsuri”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Ce-i împiedică totuși pe polițiști să găsească și sancționeze șoferul?

„Ca să putem începe demersurile, ne trebuie filmarea originală, de pe camera de bord”, a explicat Crina Sîrb.

Polițiștii ar fi luat legătura cu șoferul mașinii pe bordul căreia era montată camera. Acesta a fost chemat la sediul poliției ca să aducă imaginile originale și să dea o declarație.

Bărbatul a zis că se va prezenta. Totuși, încă nu a venit. Dar, așa cum spuneam, sunt șase luni de zile în care  putem să luăm măsuri. Acesta e și motivul pentru care nu putem face alte demersuri. E vorba de data exactă a producerii evenimentului. Aceasta ne trebuie. Și asta se ia de pe cameră, filmarea originală,” a conchis purtăttorul de cuvânt al IPJ BN.

Puteți urmări VIDEO aici, din nou:

[arve url=”https://youtu.be/13_0pe-1Kpc” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...