-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Ce-i împiedică pe polițiști să ia măsuri împotriva gibonului de pe Republicii

Un bărbat a fost la un pas să fie spulberat pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Republicii. Totul s-a întâmplat la finalul lunii martie și a fost surprins cu o cameră de bord. Deși există imagini, polițiștii nu au putut să îl sancționeze încă pe „gibon”. Cineva le pune „bețe-n roate”.

La finalul lunii martie, Bistrițeanul.ro vă prezenta articolul „Pieton vs Gibon: Tragedie evitată în ultima secundă”. În video se vede cum o mașină, aparținând unei firme de securitate, face slalom printre mașini, accelerând exact pe trecerea de pietoni. Evenimentul ce a avut loc pe Republicii, se putea sfârși tragic. Noroc că pietonul a reacționat rapid.

La o zi de la eveniment, poliția s-a autosesizat în cazul acesta. Mai mult, pietonul, văzând imaginile în mediul online, a mers la poliție. Care îi sunt doleanțele, puteți citi AICI.

Deși au trecut trei săptămâni de la eveniment, încă nu s-a luat nicio măsură.

„Conform legislației în vigoare, timp de șase luni de la data producerii evenimentului, se pot lua măsuri”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Ce-i împiedică totuși pe polițiști să găsească și sancționeze șoferul?

„Ca să putem începe demersurile, ne trebuie filmarea originală, de pe camera de bord”, a explicat Crina Sîrb.

Polițiștii ar fi luat legătura cu șoferul mașinii pe bordul căreia era montată camera. Acesta a fost chemat la sediul poliției ca să aducă imaginile originale și să dea o declarație.

Bărbatul a zis că se va prezenta. Totuși, încă nu a venit. Dar, așa cum spuneam, sunt șase luni de zile în care  putem să luăm măsuri. Acesta e și motivul pentru care nu putem face alte demersuri. E vorba de data exactă a producerii evenimentului. Aceasta ne trebuie. Și asta se ia de pe cameră, filmarea originală,” a conchis purtăttorul de cuvânt al IPJ BN.

Puteți urmări VIDEO aici, din nou:

[arve url=”https://youtu.be/13_0pe-1Kpc” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...

La MedTOTAL beneficiezi de cel mai mic preț, la testele rapide Covid-19

La Policlinica MedTotal, specialiștii în sănătate te ajută să te testezi rapid și la cel mai...