17.4 C
Bistrița
miercuri, septembrie 17, 2025

Chef Elena Rus a deschis un punct gastronomic local la Tiha Bârgăului

Chef Elena Rus a deschis unul dintre primele puncte gastronomice locale din Bistrița-Năsăud. Acesta este în localitatea Tiha Bârgăului și are o capacitate de 12 persoane, care vor avea parte de preparate culinare după rețete specifice zonei.

De chef Elena Rus sigur vă aduceți aminte de la showul culinar Chefi la Cuțite și mai apoi de la emisiunea lui Horia Vârlan, Alege Rețeta Națională. Aceasta a dezvoltat unul dintre primele puncte gastronomice locale din județ în localitatea unde trăiește – Tiha Bârgăului.

Acolo, turiștii și cei care vor o experiență culinară autentică românească pot să servească masa, după rețete specifice zonei. Capacitatea punctului gastronomic local dezvoltat de Elena Rus este de 12 persoane.

Printre cei care au promovat acest model de business, care este mai ușor de pus în practică decât un restaurant, de exemplu, se numără și vicepreședintele Consiliului Județean Camelia Tabără.

„Elementele dosarului de autorizare sunt cu mult mai simple decât cele ale unui restaurant și multe gospodării din județul nostru ar putea face acest lucru. Într-o perioadă în care așteptăm ca mulți drumeți să ne treacă pragul, micii întreprinzători interesați pot îndrăzni la o asemenea alternativă”, notează Camelia Tabără.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

October Nostalgia Experience – un weekend numai pentru adulți cu nostalgia vremurilor bune, la Panoramic Colibița

Deja v-ați învățat ca cei de la Panoramic Colibița să vină cu tot felul de idei...

Crama Veche caută Ajutor Bucătar și Pizzer. NOI locuri de muncă în Bistrița și Năsăud

Crama Veche caută ajutor bucătar și pizzer, iar Îndemânarea Construct angajează sudor MIG/MAG & Electric, Lăcătuș mecanic, vopsitor și muncitor necalificat. NOI locuri de muncă în Bistrița la Grand Hotel COROANA, dar și în Năsăud, la STEWO Plast. Oferta completă, mai jos:

Ești pasionat de torturi și vrei să-ți desăvârșești tehnica? Descoperă toate secretele de la maestrul cofetar Alina Bejan, pentru Un Dulce De Zece!

Măiestria de a face torturi care să fure privirile tuturor și să-i cucerească definitiv pe cei...