22.4 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

Cinematograful Dacia își redeschide porțile cu o promoție specială pentru bistrițeni!

Vești excelente, pentru cinefilii din Bistrița! Cinematograful Dacia își redeschide porțile cu o promoție imposibil de refuzat.

De mâine, 12 mai 2021, cinematograful Dacia își redeschide porțile pentru cinefilii din Bistrița! După aproape două luni de pauză, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid19, cinematograful își reia activitatea.

Cinefilii vor putea urmări din nou cele mai recente filme, însă programul a fost modificat. 

Pentru că angajații lucrează cu jumătate de normă, cinematograful este închis în zilele de luni și de marți. Filmele sunt programate să ruleze de miercuri până vineri între orele 16 și 22.  Sâmbătă și dumincă programul se prelungește de la orele 12 până la 22.

Sălile de cinema vor putea primi spectatori în proporție de 50% din capacitatea sălii.

Iată ce filme puteți urmări la cinematograful Dacia, începând de mâine: 

În plus, cinefilii din oraș vor avea parte și de o promoție specială! Pe toată durata lunii mai, intrarea va fi liberă – în limita locurilor disponibile – la filmele incluse în programul de cinematecă. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, IMP România are nevoie de un șef de linie priceput

BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, asistent manager & marketing și însoțitor de grup charter Grecia / Bulgaria. IMP România are nevoie de un șef de linie priceput. Oferta completă, mai jos: 

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...