1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Clubul sportiv Gloria 2018, fără echipă de fotbal!

Bistrițenii au sperat că Gloria Bistrița va reînvia odată cu înființarea CS Gloria 2018, însă echipa de fotbal nu este în plan – cel puțin deocamdată. VEZI ce ramuri sportive vor exista:

Consilierii județeni au votat zilele trecute proiectul de hotărâre prin care se decide înființarea Clubului Sportiv Gloria 2018. Acesta va avea trei ramuri sportive, însă nu include fotbalul. Deocamdată, s-a decis doar înființarea secțiilor de handbal, oină și atletism.

Culorile clubului bistrițean vor fi roșu și negru, după cum este specificat în proiectul de hotărâre.

În ceea ce privește finanțarea acestui proiect, în hotărârea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud se specifică următoarele:

„Finanțarea Clubului Sportiv «GLORIA 2018» Bistrița-Năsăud se asigură prin bugetul anual de venituri și cheltuieli al clubului, aprobat prin hotărârea Consiliului Județean în condițiile prevăzute de legislaţia în vigoare privind finanţele publice locale, din venituri proprii și din subvenții acordate de la bugetul local al județului Bistrița-Năsăud.

Veniturile proprii provin din: donaţii şi sponsorizări, închirierea unor spaţii, baze şi materiale sportive, organizarea de manifestări culturale şi sportive, reclamă şi publicitate, realizarea de studii şi proiecte în domeniul sportiv, valorificarea unor produse din activităţi proprii, prestarea de servicii, alte activități specifice domeniului de activitate, precum și din alocații de la bugetele locale ale unităților administrativ-teritoriale din județul Bistrița-Năsăud repartizate Clubului Sportiv «GLORIA 2018» Bistrița-Năsăud, în condițiile legii.”

Inițiativa îi aparține președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan și vine în sprijinul echipei de handbal feminin, astfel încât să fie trecută în subordinea instituției pe care o conduce și pentru a fi finanțată fără probleme.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...