6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Cluburile din Bistrița, verificate de ISU

Cluburile din Bistrița care organizează petreceri și concerte au fost verificate în mai multe rânduri de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență. La ce concluzie s-a ajuns:

„Activitatea preventivă la categoria de construcții, cluburi, baruri, discoteci este permanentă și pe timpul desfășurării activității. Aceste construcții au fost controlate în mai multe rânduri. Nu avem niciun club neautorizat în prezent. Ele se află în următoarea situație: fie dețin autorizație de securitate la incendiu, fie nu necesită”, a explicat șeful inspecției de prevenire din cadrul ISU Bistrița-Năsăud, col. Vitalie Florea, într-o conferință de presă.

Localurile cu o suprafață de până la 600 de metri pătrați nu necesită autorizație de securitate la incendiu, dar trebuie să se respecte termenul de „sală aglomerată”.

„Sala aglomerată” este o încăpere distinctă sau grupuri de încăperi cu comunicație directă între ele (goluri protejate sau neprotejate, scări rulante sau scări deschise etc.), în care suprafața ce-i revine unei persoane este mai mică de 4 mp și se pot întruni simultan: cel puțin 150 de persoane când sălile sunt situate la etaj și 200 de persoane când sunt situate la parter.

El a mai precizat că toate localurile respectau aceste prevederi când s-au făcut controale.

Controalele se fac inopinat, prin sondaj, pe timpul desfășurării activității”, a adăugat col. Vitalie Florea.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: