2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Concert Horia Brenciu, în 7 martie, pentru toate doamnele și domnișoarele din Bistrița

Primăria Bistrița va oferi și în acest an doamnelor și domnișoarelor din oraș un concert dedicat Zilei internaționale a femeii. Invitat special, săptămâna viitoare, la Bistrița va fi Horia Brenciu.

În 7 martie, de la ora 18.00, pe pietonalul Liviu Rebreanu, va concerta Horia Brenciu. „De ziua ta, femeie” se intitulează concertul care va fi deschis de un recital al trupei The Boulevard din Bistrița.

Un gând bun de primăvară și o invitație la spectacolul ce va fi dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor din Bistrița!”, a transmis primarul Ioan Turc. 

Horia Brenciu a concertat anul trecut, la Zilele orașului Beclean. Și la Bistrița a susținut câteva concerte, mereu apreciate de publicul de toate vârstele.

Horia Brenciu a absolvit Colegiul Național „Andrei Șaguna’ din Brașov și Academia de Teatru și Film din București. A debutat în televiziune în 1993. A prezentat timp de 5 ani diverse emisiuni la TVR. Din 2000 a colaborat și cu Antena 1, Pro TV sau Național Tv. În 2002 a pus bazele proiectului muzical HB Orchestra, pas urmat de lansarea primului album în 2007, ’35’. Proiectul a continuat să evolueze, în prezent trupa având numeroase concerte în țară

În 2006 are parte de prima sa experiență ca actor, în serialul „Om sărac, om bogat”. În 2011 a început pentru artist era emisiunilor-concurs, fiind cooptat de Pro TV ca antrenor la Vocea României, apoi ca jurat la Te cunosc de undeva (Antena 1) și apoi, în același rol, la X Factor.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.