Copila din Arcalia dispărută de acasă a fost găsită

0
6517

O copilă de 13 ani din Arcalia a dispărut de acasă la începutul lunii. După ce a fost căutată la nivel național, polițiștii au găsit-o astăzi pe tânără. Aceasta ar fi fost plecată în județul Cluj, unde a locuit cu un prieten.

O fată de 13 ani, din Arcalia, a dispărut de acasă la începutul acestei luni.

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, împreună cu celelalte structuri cu atribuții pe linie de ordine și siguranță publică, rutieră, dar și cei de la Biroului de Transporturi Județean Bistrița-Năsăud au desfășurat activități specifice în vederea găsirii minorei care a fost căutată la nivel național. Mai multe detalii AICI:

Reprezentanții IPJ BN transmit că după mai bine de trei săptămâni de la dispariție copila a fost găsită în halta de la Șieu Măgheruș.

„În această după-masă, cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Sărățel au depistat-o în halta de mișcare Șieu Măgheruș pe tânără de 13 ani, dispărută de acasă și căutată de mai multe zile. Conform declarațiilor ei, se întorcea din județul Cluj, de la un tânăr cu care a locuit.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a locului unde a fost plecată și totodată, verifică dacă a fost victima vreunei infracțiuni. De asemenea, vor sesiza Direcția Generală de Asistentă și Protecția Copilului”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.