22.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

Corona Brașov, exclusă din cupa EHF! „Soarta” Gloriei încă nu se cunoaște

Tribunalul Federației Europene de Handbal a exclus, astăzi, din competițiile europene Corona Brașov, după ce mai multe jucătoare au fost suspendate pentru folosirea unei terapii interzise de regulamentul antidoping. Deși sunt șanse mari ca Gloria Bistrița să intre în locul clubului din Brașov în cupa EHF, nimic nu e sigur.

Clubul feminin de handbal Corona Brașov a fost exclus astăzi, din competițiile europene, de către Tribunalul Federației Europene de Handbal, după ce mai multe jucătoare au fost suspendate pentru folosirea terapiei cu laser intravenos, interzisă de regulamentul antidoping.

Practic, Corona Brașov își pierde locul din Cupa EHF. Clubul poate face apel în termen de 7 zile. Corona Brașov s-a calificat în grupele Cupei EHF după 27-25 în deplasare cu CS Gloria 2018 și 22-24 pe teren propriu în turul al treilea.

Deși nu se știe sigur dacă Gloria îi va lua locul în Cupa EHF, sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple. De altfel, Gloria Bistrița s-a aflat în spatele memoriului prin care s-a atras atenția asupra terapiei nepermise ale jucătoarelor. Despre acest subiect, Bistrițeanul.ro a scris AICI.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...