21.5 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Cum a ajuns o ușă motiv de întârziere pentru un tren care leagă două județe:

Știri cu trenuri care sar de pe șine în ultima vreme au tot fost. CFR pare să fie de vină și pentru întârzierile de pe șine. Nu în toate cazurile, însă. VEZI motivul hilar pentru care a întârziat un tren care leagă două județe:

Poveștile cu trenuri care întârzie sunt cu duiumul, dar pe asta trebuie să o auziți neapărat! Pe vremea lui Caragiale era la modă să fii dat jos din tren dacă nu aveai bilete. Prin asta era să treacă și domnul Goe. Astfel de incidente se întâmplă și în Bistrița anului 2019.

Bistrița europeană pare să fi fost astăzi motiv de bună dispoziție pentru călătorii care așteptau trenul în gară. Distracția celor de pe peron pare să fi fost cauzată de o… ușă. Istoria ușii care a întârziat trenul stă cam așa:

O gașcă de rromi din Domnești pare să fi băgat în trenul care face legătura între județul nostru și Mureș o ușă găsită pe drum. Spectacolul a fost oferit în momentul în care conductorul nu a vrut să pornească trenul până ușa buclucașă nu a fost dată jos.

De parcă nu ar fi fost de ajuns circul iscat între protagoniști și controlorul, care era cât pe ce să fie altoit, se pare că a intervenit și poliția de la trafic feroviar.

Surse Bistrițeanul.ro spun că după ce s-au „lepădat de ușă”, iar trenul a fost pus în mișcare, la sosirea în gara din Sărățel, cei care au iscat întreg scandalul au fost așteptați de poliție și „premiați”.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...