25.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

Cum a ajuns o ușă motiv de întârziere pentru un tren care leagă două județe:

Știri cu trenuri care sar de pe șine în ultima vreme au tot fost. CFR pare să fie de vină și pentru întârzierile de pe șine. Nu în toate cazurile, însă. VEZI motivul hilar pentru care a întârziat un tren care leagă două județe:

Poveștile cu trenuri care întârzie sunt cu duiumul, dar pe asta trebuie să o auziți neapărat! Pe vremea lui Caragiale era la modă să fii dat jos din tren dacă nu aveai bilete. Prin asta era să treacă și domnul Goe. Astfel de incidente se întâmplă și în Bistrița anului 2019.

Bistrița europeană pare să fi fost astăzi motiv de bună dispoziție pentru călătorii care așteptau trenul în gară. Distracția celor de pe peron pare să fi fost cauzată de o… ușă. Istoria ușii care a întârziat trenul stă cam așa:

O gașcă de rromi din Domnești pare să fi băgat în trenul care face legătura între județul nostru și Mureș o ușă găsită pe drum. Spectacolul a fost oferit în momentul în care conductorul nu a vrut să pornească trenul până ușa buclucașă nu a fost dată jos.

De parcă nu ar fi fost de ajuns circul iscat între protagoniști și controlorul, care era cât pe ce să fie altoit, se pare că a intervenit și poliția de la trafic feroviar.

Surse Bistrițeanul.ro spun că după ce s-au „lepădat de ușă”, iar trenul a fost pus în mișcare, la sosirea în gara din Sărățel, cei care au iscat întreg scandalul au fost așteptați de poliție și „premiați”.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...