18.2 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

DARUL de Crăciun, la spital: Patru bebeluși au venit pe lume în Ajun și ziua de Crăciun

Patru familii au primit cel mai frumos dar de Crăciun, tocmai la spital. Cu ocazia sărbătorii Nașterii Mântuitorului, și în familiile lor au venit pe lume pruncușori. Ajunul de Crăciun a bucurat trei familii. Iar în ziua de Crăciun a mai venit pe lume un copilaș.

De Crăciun, omenirea sărbătorește Nașterea Mântuitorului. Iar când în timpul acestei sărbători, se naște un copil, totul are un farmec aparte.

Patru familii de bistrițeni au avut parte de o astfel de magie, Crăciunul acesta.

La Spitalul Județean de Urgență Bistrița au venit pe lume, în Ajun și Ziua de Crăciun, patru copilași.

În ajunul Crăciunului, 24 decembrie, s-au născut trei copilași: – la ora 9:20 s-a născut un băiețel de 3040 grame, scor Apgar 10. La ora 14:50 s-a născut al doilea băiețel, de 3250 gr,  Apgar 10. La ora 21:20 s-a născut o fetiță de 2700 gr, Apgar 9. În ziua de Crăciun, 25 decembrie, la ora 12:15, a venit pe lume o fetiță de 1800 grame, un copil prematur, dar care are o evoluție bună a stării de sănătate. Să fie sănătoși și cuminți!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, Camelia Strungari.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...