-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Deputat Lorant Sas (REPER) – Dăm tonul profesionalizării clasei politice românești. O școală pentru viitorii politicieni

Deputatul Lorant Sas a anunțat recent că Institutul Repere pentru Democrație are, de acum, un statut juridic definitiv. Este vorba despre un proiect coordonat de conf. dr. Ciprian Mihali. Este vorba, totodată, despre o școală a viitorilor politicieni.

REPER și-a asumat un proiect ambițios de profesionalizare a politicii românești. Iar asta nu se poate face decât creând o structură instituțională care să organizeze programe de formare de mare calitate.

Prin aceste programe bărbații și femeile din politica românească își pot construi planuri de carieră. Mai mult, pot dobândi acele cunoștințe de care au nevoie pentru a se orienta în viața politică din România și, mai ales, pentru a sluji cât mai bine interesul public”, subliniază deputatul REPER.

Suntem conștienți că încrederea electoratului în politicieni este la un nivel foarte scăzut. Democrația presupune existența partidelor politice.

Dăm tonul profesionalizării și modernizării clasei politice românești prin propriul exemplu. Recrutăm colegi noi cu ajutorul specialiștilor în Resurse Umane. Iar acum închidem cercul perfecționării acestora cu ajutorul Institutului Repere pentru Democrație. Proiectul este coordonat de Conf. Dr. Ciprian Mihali.

Această școală a viitorilor politicieni, destinată cu prioritate membrilor Partidului Reper, dar și altor doritori să se inițieze și să se profesionalizeze în politică, are, de săptămâna aceasta, un cadru juridic definitiv.

Vrem să pregătim candidați profesioniști, integri, care au cunoştințe de administrație publică, comunicare politică, atragere de fonduri europene, drept constituțional, relații internaționale.

Vrem să fim acea clasă politică pe care noi, la rândul nostru, ne-am dorit-o pentru România”, a concluzionat deputatul Lorant Sas.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.