23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

Deputat Lorant Sas (REPER) – Dăm tonul profesionalizării clasei politice românești. O școală pentru viitorii politicieni

Deputatul Lorant Sas a anunțat recent că Institutul Repere pentru Democrație are, de acum, un statut juridic definitiv. Este vorba despre un proiect coordonat de conf. dr. Ciprian Mihali. Este vorba, totodată, despre o școală a viitorilor politicieni.

REPER și-a asumat un proiect ambițios de profesionalizare a politicii românești. Iar asta nu se poate face decât creând o structură instituțională care să organizeze programe de formare de mare calitate.

Prin aceste programe bărbații și femeile din politica românească își pot construi planuri de carieră. Mai mult, pot dobândi acele cunoștințe de care au nevoie pentru a se orienta în viața politică din România și, mai ales, pentru a sluji cât mai bine interesul public”, subliniază deputatul REPER.

Suntem conștienți că încrederea electoratului în politicieni este la un nivel foarte scăzut. Democrația presupune existența partidelor politice.

Dăm tonul profesionalizării și modernizării clasei politice românești prin propriul exemplu. Recrutăm colegi noi cu ajutorul specialiștilor în Resurse Umane. Iar acum închidem cercul perfecționării acestora cu ajutorul Institutului Repere pentru Democrație. Proiectul este coordonat de Conf. Dr. Ciprian Mihali.

Această școală a viitorilor politicieni, destinată cu prioritate membrilor Partidului Reper, dar și altor doritori să se inițieze și să se profesionalizeze în politică, are, de săptămâna aceasta, un cadru juridic definitiv.

Vrem să pregătim candidați profesioniști, integri, care au cunoştințe de administrație publică, comunicare politică, atragere de fonduri europene, drept constituțional, relații internaționale.

Vrem să fim acea clasă politică pe care noi, la rândul nostru, ne-am dorit-o pentru România”, a concluzionat deputatul Lorant Sas.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: