14.6 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Din 1 iunie, la Muzeul Județean revine fascinanta lume LEGO

Dragi vizitatori, cu bucurie anunțăm organizarea primei expoziții, după o lungă perioadă în care Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și-a restrâns activitatea cu publicul!” Muzeul Județean Bistrița își deschide porțile de mâine, cu tradiționala Expoziție LEGO de primăvară Brickenburg.

Din 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, deschidem expoziția devenită deja tradițională Expoziția de primăvară Brickenburg. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația Brickenburg.

În cadrul celei de a șaptea ediții vor fi expuse modele LEGO cu tematică diversă. Primii 5 vizitatori vor fi răsplătiți cu un premiu surpriză de către organizatori!

Expoziția reflectă o preocupare de mai bine de 40 de ani a expozanților pasionați de LEGO. Ea se adresează atât copiilor cât și adulților, provocați să descopere misterele spațiului prin prisma jocului.

Fascinanta lume a cosmosului reconstituită din piese LEGO poate fi vizitată de toți cei interesați în perioada 1 iunie – 5 iulie 2020, în intervalul orar 10-18.

Pentru o bună desfășurare a activității, managerul Alexandru Gavrilaș a transmis că accesul în muzeu se permite doar în anumite condiții. Vizitatorii vor trebui să poarte mască de protecție și să accepte să li se ia temperatura, de un reprezentant al muzeului.

Nerespectarea acestor prevederi conduce la refuzul accesului. Totodată, vizitatorii sunt rugați să respecte traseele indicate de personalul de specialitate al muzeului. Accesul în expoziție este permis în grupuri de maximum 3 persoane (cu excepția familiilor cu 2 sau mai mulți copii), la un interval de 10-15 minute”, mai precizează cei de la Muzeul Județean. 

Accesul publicului va avea loc pe intrarea principală, pe poarta indicată, iar traseul de vizitare va fi marcat prin semne distincte.

Reguli pentru vizitare:

  • 1. La intrarea în muzeu aveți posibilitatea de a vă măsura temperatura
  • 2. Păstrați distanța fizică de minim 2 metri între vizitatori
  • 3. Aveți obligativitatea să folosiți masca chirurgicală în interiorul instituției și să respectați măsurile de igienă și securitate impuse
  • 4. Nu formați grupuri mai mari de 3 persoane
  • 5. Respectați traseul de vizitare indicat
  • 6. Accesul în interiorul obiectivelor deschise este permis, pe rând, doar unei singure persoane
  • 7. Respectați-vă unii pe alții, pe toată durata vizitei la muzeu!

Orar : Luni – închis

Marți – Duminică: 10:00 – 18:00

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: