0.8 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Doliu în Consiliul Județean BN: Un angajat a murit într-un grav accident în Pasul Tihuța

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud este în doliu. Un angajat a decedat într-un grav accident petrecut în Pasul Tihuța, iar soția acestuia este în stare gravă la spital. Un TIR a intrat pe contrasens și a izbit autoturismul în care acesta se afla alături de soția lui.

Un grav accident rutier s-a petrecut ieri în Pasul Tihuța, la ieșire din localitatea Poiana Ștampei.

În accident au fost implicate o mașină și un TIR. Se pare că TIR-ul a intrat pe contrasens și a izbit cu putere autoturismul în care se aflau un bărbat și o femeie. În urma impactului, cei doi au rămas încarcerați. Din nefericire bărbatul a decedat, iar soția acestuia a fost transportată la spital în stare de inconștiență.

Se pare că cei doi mergeau la Sucevița la niște prieteni, unde astăzi urmau să sărbătorească ziua femeii transportate la spital.

Bărbatul decedat era angajat al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și ocupa funcția de Consilier Superior în cadrul Serviciului Investiții.

„Vestea trecerii la cele veșnice în urma unui grav accident rutier a Domnului Inginer Radu Nicula, Consilier Superior în cadrul Serviciului Investiții, ne-a întristat profund pe toți cei care îl cunoșteam și lucram cu el!

Consiliul Județean este în doliu și județul Bistrița-Năsăud pierde un profesionist și un om de mare caracter!

Cuvintele de mângâiere pentru familia greu îndurerată sunt de prisos acum când suflete noastre, ale prietenilor și cunoștințelor, sunt învăluite de durere!

Bunul Dumnezeu să întărească familia Nicula și să îi dea putere să treacă peste acest moment greu din viață! Ne rugăm cu toții pentru soția domnului Nicula, aflată în stare gravă pe un pat de spital!”, a scris Radu Moldovan, președintele CJ BN, pe pagina personală de Facebook.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe familiei.

Foto deschidere: Observator News

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...