12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Doliu în Consiliul Județean BN: Un angajat a murit într-un grav accident în Pasul Tihuța

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud este în doliu. Un angajat a decedat într-un grav accident petrecut în Pasul Tihuța, iar soția acestuia este în stare gravă la spital. Un TIR a intrat pe contrasens și a izbit autoturismul în care acesta se afla alături de soția lui.

Un grav accident rutier s-a petrecut ieri în Pasul Tihuța, la ieșire din localitatea Poiana Ștampei.

În accident au fost implicate o mașină și un TIR. Se pare că TIR-ul a intrat pe contrasens și a izbit cu putere autoturismul în care se aflau un bărbat și o femeie. În urma impactului, cei doi au rămas încarcerați. Din nefericire bărbatul a decedat, iar soția acestuia a fost transportată la spital în stare de inconștiență.

Se pare că cei doi mergeau la Sucevița la niște prieteni, unde astăzi urmau să sărbătorească ziua femeii transportate la spital.

Bărbatul decedat era angajat al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și ocupa funcția de Consilier Superior în cadrul Serviciului Investiții.

„Vestea trecerii la cele veșnice în urma unui grav accident rutier a Domnului Inginer Radu Nicula, Consilier Superior în cadrul Serviciului Investiții, ne-a întristat profund pe toți cei care îl cunoșteam și lucram cu el!

Consiliul Județean este în doliu și județul Bistrița-Năsăud pierde un profesionist și un om de mare caracter!

Cuvintele de mângâiere pentru familia greu îndurerată sunt de prisos acum când suflete noastre, ale prietenilor și cunoștințelor, sunt învăluite de durere!

Bunul Dumnezeu să întărească familia Nicula și să îi dea putere să treacă peste acest moment greu din viață! Ne rugăm cu toții pentru soția domnului Nicula, aflată în stare gravă pe un pat de spital!”, a scris Radu Moldovan, președintele CJ BN, pe pagina personală de Facebook.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe familiei.

Foto deschidere: Observator News

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?