-9.2 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 19, 2022

Este oficial: Gavril Țărmure va conduce Centrul Cultural Municipal în următorii trei ani!

S-au afișat rezultatele concursului de proiecte de management pentru funcția de manager la Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” din Bistrița. Gavril Țărmure a obținut nota 9,13 ieri, după un interviu de două ore în fața comisiei de concurs, fiind declarat câștigător. Celălalt candidat finalist, profesorul Claudiu Șular a obținut 8,13 la interviu.

Ultima etapă a concursului de proiecte de management pentru funcția de manager la Casa de Cultură – Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” s-a desfășurat ieri, la Primăria Bistrița. 

Secretariatul comisiei de concurs a transmis rezultatele, cu puțin timp în urmă.

Cel care va conduce Centrul Cultural Municipal în următorii trei ani este Gavril Țărmure, actualmente manager la Centrul Județean pentru Cultură. Acesta l-a surclasat pe contracandidatul său – profesorul Claudiu Șular – și, cel mai probabil, va renunța la funcția pe care o ocupă în prezent.

Ce proiecte au promis cei doi candidați pentru dezvoltarea culturală a orașului puteți reciti accesând linkul de mai jos: 

VIDEO: Emoții pentru finaliștii concursului de manager la Casa de Cultură! Cum ar putea câștiga Bistrița un brand cultural de anvergură

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...