5.7 C
Bistrița
joi, septembrie 23, 2021

Este oficial: Gavril Țărmure va conduce Centrul Cultural Municipal în următorii trei ani!

S-au afișat rezultatele concursului de proiecte de management pentru funcția de manager la Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” din Bistrița. Gavril Țărmure a obținut nota 9,13 ieri, după un interviu de două ore în fața comisiei de concurs, fiind declarat câștigător. Celălalt candidat finalist, profesorul Claudiu Șular a obținut 8,13 la interviu.

Ultima etapă a concursului de proiecte de management pentru funcția de manager la Casa de Cultură – Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” s-a desfășurat ieri, la Primăria Bistrița. 

Secretariatul comisiei de concurs a transmis rezultatele, cu puțin timp în urmă.

Cel care va conduce Centrul Cultural Municipal în următorii trei ani este Gavril Țărmure, actualmente manager la Centrul Județean pentru Cultură. Acesta l-a surclasat pe contracandidatul său – profesorul Claudiu Șular – și, cel mai probabil, va renunța la funcția pe care o ocupă în prezent.

Ce proiecte au promis cei doi candidați pentru dezvoltarea culturală a orașului puteți reciti accesând linkul de mai jos: 

VIDEO: Emoții pentru finaliștii concursului de manager la Casa de Cultură! Cum ar putea câștiga Bistrița un brand cultural de anvergură

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi....