16.3 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

Examinatorul auto Claudiu Lup scapă de închisoare la Curtea de Apel Cluj, care dispune condamnare cu suspendare

Judecătorii clujeni au fost mai indulgenți cu fostul examinator auto Claudiu Lup și l-au condamnat la doi ani și 11 luni de închisoare cu suspendare. Asta după ce Tribunalul Bistrița-Năsăud l-a condamnat la peste 3 ani de închisoare, cu executare. Examinatorul nu mai are voie să lucreze la Serviciul Permise Auto 4 ani.

Potrivit unui comunicat remis de Direcția Generală Anticorupție, un examinator auto din Bistrița-Năsăud a fost condamnat la doi ani și 11 luni de închisoare cu suspendare după ce ar fi luat mită, mai mulți ani la rând.

„În fapt, în perioada 2012-2015, având funcția mai sus menționată, agentul de poliție examinator auto a pretins și primit, cu titlu de mită, diverse sume de bani, produse cosmetice, precum și aplicarea unor reduceri sub forma unor discount-uri pentru lucrări de tâmplărie (obiecte de mobilier și obiecte decorative din lemn), de la mai multe persoane interesate în promovarea probei practice pentru obținerea permisului de conducere”, precizează DGA, într-un comunicat de presă.

Este vorba despre examinatorul Claudiu Lup, care nu mai are voie nici să lucreze la Permise Auto timp de 4 ani, au mai stabilit judecătorii. Acesta fusese în prima fază condamnat la trei ani și trei luni de închisoare cu executare la Tribunalul Bistrița-Năsăud. Judecătorii clujeni au fost mai indulgenți și nu doar că au redus pedeapsa, ci l-au condamnat cu suspendare.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...