17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

FAKE NEWS: Cursă aeriană întoarsă din zbor din cauza unei bistrițence!

Cursă aeriană întoarsă din zbor după ce o bistrițeancă harnică a vrut să spele geamurile avionului și pe exterior, să fie curate de Paște!

Viorica C., 52 de ani, din Slătinița, a provocat un incident grav în timpul unei curse aeriene. Aceasta a încercat să spele geamurile avionului pe exterior fiindcă, spune ea, „erau murdare și nu se cade, de Paște” și „ne râd pasagerii din avioanele care trec pe lângă noi„.

Căpitanul aeronavei a declarat: „Am auzit țipete și am văzut o doamnă cu o soluție de geamuri și un ziar în mână că trăgea ca o nebună de un geam. Vă dați seama, lumea s-a panicat. Ea voia să le spele, săraca, să fie curate de Paște. A trebuit s-o calmăm cumva și am lăsat-o să dea cu aspiratorul în cabina piloților”. 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Daca nu e un pamfelt,merita felicitari.Harnica femeie,cu o initiativa deloc de neglijat,au ajuns si avioanele ca trenurile cfr.Trist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!