6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Faptele bune continuă și după campania „DE CRĂCIUN FII MAI BUN”! Mai ales dacă binefăcătorii sunt oarecum… direct implicați

În campania „De Crăciun fii mai bun”, v-am prezentat povestea celor două micuțe din Prund, rămase orfane în 2016. Le-ați copleșit cu darurile voastre. Polițiștii le-au vizitat zilele trecute, căci nu pot uita accidentul care a curmat viața a doi părinți.

Povestea Florinei și a Antoniei, micuțele din Prund, rămase orfane în anul 2016, a atins multe inimi în campania „De Crăciun fii mai bun”.

Povestea lor o puteți reciti AICI.

DE CRĂCIUN FII MAI BUN: Fără mamă și fără tată, două prințese nu îndrăznesc nici să viseze

Darurile și grija voastră față de ele, ne-au copleșit și pe noi. Iar finalul campaniei a fost unul culminant, cu Antonia râzând și povestindu-i Moșului, minute în șir.

DE CRĂCIUN FII MAI BUN: „Nu am crezut că există atâția oameni buni!”

Drama celor două micuțe a rămas adânc imprimată și în inima celor ce au ajuns primii la accidentul din 2016: polițiștii.

Așa că zilele trecute, aceștia le-au făcut o vizită celor două micuțe, ducându-le daruri și oferindu-le bunicilor câțiva bănuți pentru a le îngriji.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: