5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

FII REPORTER: Bătaie de joc, cu autobuzul care circulă spre Viișoara

Un cititor Bistrițeanul.ro a transmis pe adresa redacției nemulțumirea și dezamăgirea unor călători din Viișoara. Oamenii se plâng că programul nu este respectat și că angajații firmei de transport îi tratează cu dispreț.

„Autobuzul de Viișoara ne dă bătăi de cap! După ce că vine doar când vrea el, ne mai dau și jos din autobuz!”, s-a plâns cititorul.

Acesta a asistat astăzi la o scenă care l-a revoltat. „Azi, 9 februarie 2021, la ora 11:40 un domn s-a dus la autogară, pentru a lua autobuzul cu nr 18 care vine în Viișoara. S-a dus omul la Dispecerat la Transmixt, de unde i s-a spus că la ora 11:50 este un autobuz de Sărata care va intra și prin Viișoara.

S-a urcat omul în autobuz, a cumpărat biletul din autobuz, a anunțat că merge la Viișoara, la care șoferița i-a spus că nu intră prin Viișoara. Domnul s-a dat jos și s-a dus la Dispecerat, a transmis ce i-a spus șoferița și a cerut banii înapoi. Bine, nu erau mulți, erau 1,80 bani, dar poate numai pe ăia i-a avut! Șoferița a replicat că nu poate da banii înapoi, pentru că s-a eliberat bon. Cu coada între picioare, omul a fost nevoit să meargă la autobuzul cu nr. 2 ca să ajungă la ANL-urile din Viișoara… Mai era și operat…!

Este o mare bătaie de joc – consideră cititorul nostru, nemulțumit de faptul că nu se respectă programul deloc.

Mai mult – „își mai bat și joc de bieții oameni. Se plâng că nu sunt pasageri din Viișoara peste linie. Dar respectați programul și vor fi și pasageri! Azi vine autobuzul la 8, iar mâine vine la 8:50! Programul este scris cu carioca. Și încă ceva… Dacă biletul costa 1,80 de bani, ca să faci un abonament pe linia nr 2 ar trebui să plătim 1,80 bani × 30 sau 31 de zile. Adică 54 sau 55,8 lei. Dar la dispecerat se încasează 80 de lei, sau chiar 90 de lei!”, s-a mai plâns cititorul.

Atunci când a cerut explicații în legătură cu această diferență mare, doamnele au ridicat din umeri, afirmând că nu le interesează ce și cum calculează călătorii. „Nu știm ce ați calculat dumneavoastră, dar noi așa încasăm! Dacă nu vă convine, n-aveți decât să vă cumpărați zilnic bilet”, răspunde flegmatic doamna de la dispecerat.

La ce mai sunt bune abonamentele, în acest caz? Chiar dacă stăm în Viișoara, nu au dreptul să ne trateze așa…!”, s-a arătat dezamăgit cititorul Bistrițeanul.ro.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!