20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

FII REPORTER: Bătaie de joc, cu autobuzul care circulă spre Viișoara

Un cititor Bistrițeanul.ro a transmis pe adresa redacției nemulțumirea și dezamăgirea unor călători din Viișoara. Oamenii se plâng că programul nu este respectat și că angajații firmei de transport îi tratează cu dispreț.

„Autobuzul de Viișoara ne dă bătăi de cap! După ce că vine doar când vrea el, ne mai dau și jos din autobuz!”, s-a plâns cititorul.

Acesta a asistat astăzi la o scenă care l-a revoltat. „Azi, 9 februarie 2021, la ora 11:40 un domn s-a dus la autogară, pentru a lua autobuzul cu nr 18 care vine în Viișoara. S-a dus omul la Dispecerat la Transmixt, de unde i s-a spus că la ora 11:50 este un autobuz de Sărata care va intra și prin Viișoara.

S-a urcat omul în autobuz, a cumpărat biletul din autobuz, a anunțat că merge la Viișoara, la care șoferița i-a spus că nu intră prin Viișoara. Domnul s-a dat jos și s-a dus la Dispecerat, a transmis ce i-a spus șoferița și a cerut banii înapoi. Bine, nu erau mulți, erau 1,80 bani, dar poate numai pe ăia i-a avut! Șoferița a replicat că nu poate da banii înapoi, pentru că s-a eliberat bon. Cu coada între picioare, omul a fost nevoit să meargă la autobuzul cu nr. 2 ca să ajungă la ANL-urile din Viișoara… Mai era și operat…!

Este o mare bătaie de joc – consideră cititorul nostru, nemulțumit de faptul că nu se respectă programul deloc.

Mai mult – „își mai bat și joc de bieții oameni. Se plâng că nu sunt pasageri din Viișoara peste linie. Dar respectați programul și vor fi și pasageri! Azi vine autobuzul la 8, iar mâine vine la 8:50! Programul este scris cu carioca. Și încă ceva… Dacă biletul costa 1,80 de bani, ca să faci un abonament pe linia nr 2 ar trebui să plătim 1,80 bani × 30 sau 31 de zile. Adică 54 sau 55,8 lei. Dar la dispecerat se încasează 80 de lei, sau chiar 90 de lei!”, s-a mai plâns cititorul.

Atunci când a cerut explicații în legătură cu această diferență mare, doamnele au ridicat din umeri, afirmând că nu le interesează ce și cum calculează călătorii. „Nu știm ce ați calculat dumneavoastră, dar noi așa încasăm! Dacă nu vă convine, n-aveți decât să vă cumpărați zilnic bilet”, răspunde flegmatic doamna de la dispecerat.

La ce mai sunt bune abonamentele, în acest caz? Chiar dacă stăm în Viișoara, nu au dreptul să ne trateze așa…!”, s-a arătat dezamăgit cititorul Bistrițeanul.ro.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!