15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

Fostul primar de la Feldru, în conflict de interese, după ce și-a făcut fiul șef serviciu în instituție

Potrivit Agenției Naționale de Integritate, Ștefan Sângeorzan, fostul primar al comunei Feldru, a fost în conflict de interese în perioada în care era edil. Se pare că acesta și-a angajat propriul fiu în primărie, ca șef serviciu.

„Acesta (n.r. Ștefan Sângeorzan) a semnat dispoziția privind încadrarea fiului său pe postul de referent debutant în cadrul aparatului propriu al Primăriei Comunei Feldru (începând cu data de 10 iulie 2008) și fișa postului referent debutant cu atribuții de șef serviciu situații de urgență din data de 10 iulie 2008”, se arată în comunicatul celor de la ANI.

Ștefan Sângeorzan, care este în prezent consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Feldru, a încălcat articolele 70 și 76 din Legea  nr. 161/2003 și articolul 75 din legea nr. 393/2004.

Acesta nu a depus la ANI niciun document în care să explice sau justifice acțiunile.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...