-2 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

FOTO: A nins ca-n povești, la Alpina Blazna! Când se deschide pârtia de schi

Iarna mult așteptată se arată în sfârșit și la Alpina Blazna…! A nins ca-n povești, în ultimele două zile, iar administratorii pensiunii îi așteaptă pe turiști la săniuș. Când se va putea schia pe pârtie:

Dacă ești în căutarea unor peisajele hibernale care să-ți taie respirația, dacă ți-e dor de zăpada de pe vremuri – musai să dai o raită pe la Alpina Blazna.

A nins ca-n povești toată noaptea, iar administratorii vă așteaptă cu brațele deschise. Deocamdată, doar la săniuș.

Din păcate, încă nu avem suficientă zăpadă pentru a putea deschide și pârtia. Dar s-au anunțat în continuare ninsori. Sperăm să reușim să deschidem pârtia pentru schiorii pasionați – săptămâna viitoare…”, au transmis cei care administrează pensiunea Alpina Blazna.

Până când vom putea schia în zonă, însă, ne putem bucura de câteva ture gratuite cu sania. „De obicei, turiștii vin cu săniile lor. Dacă, întâmplător, nu au sanie, acestea se pot închiria de la noi, pentru 15 lei pe zi”, au mai explicat cei de la Alpina Blazna. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: