20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO Accident între două TIR-uri, în Șintereag

Un accident în care au fost implicate două TIR-uri a avut loc în această seară, pe DN17, în Șintereag. Accidentul ar fi fost cauzat de o defecțiune la unul dintre autocamioanele implicate.

Un accident a avut loc în această seară, în jurul orei 18.10,  pe DN17 în dreptul localității Șintereag. Totul ar fi pornit de la o defecțiune a sistemului de frânare al unui autocamion.

Martorii povestesc că șoferul unui TIR înmatriculat în județul Dâmbovița, care se deplasa pe direcția Bistrița-Cluj-Napoca,  ar fi efectuat o depășire. A pierdut însă controlul volanului și a intrat pe contrasens.

Din declarațiile oamenilor care au văzut incidentul, camionul ar fi fost lovit de un alt autocamion care circula regulamentar din sens opus. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ BN, Paul Rodilă, accidentul ar fi fost cauzat de o defecțiune tehnică.

”Într-adevăr, un camion de 7,5 tone, din cauza unei defecțiuni la sistemul de frânare (i s-au blocat roțile în mers), a colizionat ușor un alt camion.  Nu s-au înregistrat victime. Traficul a fost parțial blocat vreo câteva minute, s-a circulat alternativ pe un singur sens.  Acum se circulă normal.”, a declarat Paul Rodilă.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.