17.3 C
Bistrița
marți, mai 21, 2024

FOTO: Andreea Esca, la Tihuța, cu mistria în mână, în calitate de ambasador

Așa cum a promis, legendara prezentatoare Andreea Esca a fost prezentă ieri la Tihuța pentru a participa – în calitate de ambasador – la „cel mai important și consistent proiect al românilor, pentru România, lansat în anul 2018!”, după cum l-a numit Emil Radu Moldovan, președintele CJ Bistrița-Năsăud, prezent și el la eveniment.

S-a pus prima bornă a drumului Via Transilvanica, în Piatra Fântânele, la campusul Tășuleasa Social! O spun cu responsabilitate: cred sincer că Via Transilvanica este cel mai important și consistent proiect al românilor, pentru România, lansat în anul 2018!”, a precizat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Emil Radu Moldovan a mai declarat că a fost alături de acest proiect în calitate de voluntar încă din momentul în care a fost lansată ideea, subliniind că va fi alături până la capăt.

Președintele Tășuleasa Social – Alin Ușeriu și fratele său, campionul Tibi Useriu au avut alături de ei câțiva oaspeți de seamă: Andreea Esca, legendara prezentatoare PRO TV și scriitorul Dragoș Bucurenci – în calitate de ambasadori ai proiectului.

Pentru județul Bistrița-Năsăud e o mare binecuvântare faptul că această organizație minunată își are sediul aici!”, a mai transmis Emil Radu Moldovan, adăugând că toți primarii din județul nostru pe teritoriul cărora trece Via Transilvanica au pus umărul la acest proiect extraordinar.

Sursa foto @ Emil Radu Moldovan Facebook

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...