10.7 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

FOTO: Un bunic și-a găsit sfârșitul înecat într-un râu pe Valea Bârgăului

Un bunic a căzut în apă, pe Valea Bârgăului. Echipaje ale pompierilor și Ambulanței au fost direcționate spre locul indicat. Bărbatul ar fi în stop cardio-respirator. UPDATE- Din nefericire, bărbatul a murit.

Un Echipaj de Prim Ajutor din cadrul ISU BN și un echipaj cu medic din cadrul SAJ BN au fost solicitate pe Valea Bârgăului.

În localitatea Bistrița Bârgăului, zona Valea Pietroasă, un bărbat a fost găsit înecat în râu.

Bunicul de aproximativ 73 de ani ar fi în stop cardio – respirator.

Intervenția este în dinamică!

UPDATE

La locul intervenției, echipajele medicale au găsit un bărbat de 73 ani, inconștient, scos din apa, în stop cardio respirator. Bărbatul a fost scos din apa de către aparținători acestuia, care au început manevrele de resuscitare pana au ajuns echipajele medicale. Acestea au continuat resuscitarea dar din păcate organismul bărbatului nu au răspuns manevrelor și medicul SAJ a fost nevoit sa declare decesul la locul evenimentului” au transmis reprezentanții SAJ BN.

Astăzi, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au intervenit pentru efectuarea de cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care o persoană a decedat. Conform primelor date, un bărbat de 72 de ani, din Bistrița Bârgăului a fost găsit în albia râului Bistrița, în localitatea Bistrița Bârgăului. Din nefericire, acesta era decedat. În cauză urmează a fi dispusă necropsia cadavrului care va stabili cu exactitate cauza decesului. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” transmit reprezentanții IPJ BN.

Foto- SAJ BN

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: