13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

FOTO: Ce surprize pregătește Primăria pentru elevii de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda”

Liceul de Muzică „Tudor Jarda” a intrat în această primăvară în reabilitare și modernizare completă. Iată ce surprize le pregătește Primăria elevilor care învață aici:

În aceste zile se lucrează la corpul B al clădirii, acolo unde se va amenaja o mansardă cu 19 spații individuale de repetiții pentru elevii liceului, o sală de studiu de 54 mp și un cabinet de teorie de 12 mp.

În corpul A se vor amenaja la mansardă 10 spații individuale de repetiție și o sală festivă cu 126 de locuri.

Proiectul prevede, de asemenea, amenajarea sălii de sport a Liceului de Muzică „Tudor Jarda”.

Cristian Niculae, viceprimarul orașului a declarat: „O veste bună pentru elevii Liceului de Muzică „Tudor Jarda” este că actualul pod al corpului B va fi transformat într-o mansardă cu 19 spații individuale pentru repetiții. Știu cât de importante sunt aceste spații pentru liceele vocaționale! Așa cum Liceul de Arte „Corneliu Baba” se află deja de câțiva ani în «casă nouă», adaptată nevoilor de studiu, acum a venit timpul Liceului de Muzică! Cu bani europeni și bani de la Guvernul României se modernizează infrastructura școlară din municipiul Bistrița!

Alături de colegii de la Direcția Tehnică din cadrul Primăriei, viceprimarul Cristian Niculae a vizitat șantierele de la grădinița nr. 2 de pe strada Nicolae Bălcescu și de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda”: „Îmi place ce văd și încă din aceste faze de lucru se poate observa faptul că vom avea instituții de învățământ moderne, frumoase, dotate, în care copiii noștri să se poată pregăti și forma profesional. Investiția în educație este, pe termen lung, cea mai importantă și reprezintă pentru mine o prioritate!”, a mai precizat Cristian Niculae.

Fondurile necesare pentru lucrările de reabilitare și modernizare sunt asigurate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), termenul de execuție este de 16 luni, iar valoarea totală a lucrărilor este de 10 milioane lei.

Foto @ Arhiva

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.