-4.1 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

FOTO: Două autospeciale ale poliției au colizionat, în drum spre o intervenție

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, pe strada Libertății din municipiu. O autospecială a Poliției și un autoturism au colizionat, s-ar părea, la schimbarea benzii de circulație. Nu ar exista victime. UPDATE:

Participanții la trafic au surprins, în urmă cu puțin timp, un accident petrecut pe strada Libertății din Bistrița.

Ar fi fost implicate două autoturisme, la schimbarea benzii de circulație. Acestea doar s-ar fi acroșat, și nu ar exista victime. Una dintre mașinile implicate ar fi de la Ordine Publică.

Purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb, a confirmat pentru Bistrițeanul.ro că o autospecială a IPJ BN a fost implicată în accident, pe strada Libertății, dar din primele informații nu ar exista victime. Echipaje ale Poliției Rutiere sunt la locul accidentului pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

UPDATE 21.00

Până la urmă, în accidentul cu avarii ușoare au fost implicate două autospeciale ale poliției, care se deplasau spre același caz.

Două autospeciale ale IPJ BN, care se deplasau spre o intervenție au fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale. Șoferul uneia dintre autospeciale nu s-a asigurat la schimbarea benzii de pe același sens de mers, moment în care a colizionat cu o a doua autospecială care circula pe aceeași direcție de mers. Din accident nu au rezultat victime” a declarat Crina Sîrb, purtătoarea de cuvânt a IPJ BN.

FOTO – participant la trafic

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...