12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FOTO: În premieră, la Școala Gimnazială Romuli!

Școala Gimnazială din Romuli punctează o premieră importantă în activitatea educațională! Elevii și profesorii de aici sunt implicați pentru prima oară într-o aventură Erasmus:

Începând cu anul acesta școlar, Școala Gimnazială din Romuli este parteneră într-un proiect Erasmus + coordonat de Colegiul Național „Liviu Rebreanu” din Bistrița.

Ceilalți parteneri în proiect sunt școlile Gymnasio Anoixis (Grecia), Prof. Muharrem Ergin Ortakolu (Turcia), Primary School „Vladimir Nazor” Ploce (Croația) și Marijampoles Jono Totoraicio Progymnasium (Lituania).

Proiectul care se numește „Smart Waste Management for Smarter Cluster Schools” (cod 2020-1-RO01-KA229-079971_6) a început pe 1 octombrie 2020 și  se va încheia în 31 august 2022.

Proiectul a avut parte de o lansare oficială, la nivelul școlii gimnaziale din Romuli, cu ocazia evenimentului „Erasmus Days 2020”.

Au participat reprezentanții elevilor, profesorii din echipa de proiect, dar și reprezentanți ai primăriei și consiliului local.

Întâlnirea s-a desfașurat respectând regulile de igienă în contextul pandemiei.

Este vorba despre o temă ecologică de actualitate – colectarea inteligentă și responsabilă a deșeurilor.

Este o problemă care ne preocupă pe toți, iar proiectul se adresează tuturor elevilor din clasele primare și gimnaziale”, a transmis profesorul Cornel Antohe, coordonatorul proiect.

Acest proiect este o bucurie pentru noi toți. Cu toții suntem entuziasmați și nerăbdători să implementăm proiectul cât mai bine”, a punctat profesoara Narcisa Monița, directorul Școlii Gimnaziale Romuli.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: