8 C
Bistrița
duminică, martie 26, 2023

FOTO: MAMA – sărbătorită altfel, la Logos!

E Ziua Mamei, iar copiii de la grădinița Logos au ales un mod inedit de a le spune mămicilor cât sunt de speciale. Atât mamelor lor, cât și tuturor mamelor. Pe gardul din fața grădiniței au legat inimioare cu mesaje speciale despre și pentru MAMA!

În fiecare an, de 8 Martie, copiii – în special cei de la grădinițe și clasele primare – își sărbătoreau mămicile printr-un mic spectacol. Serbarea de Ziua mamei se lăsa cu multe emoții, lacrimi de bucurie și îmbrățișări fierbinți.

Pandemia a privat însă mamele de un astfel de moment.

Ne-am gândit atunci să ne adaptăm, să transmitem un mesaj mamelor noastre, și de ce nu, tuturor mamelor! Așa că am ales această metodă prin care să le transmitem cele mai frumoase gânduri și binecuvântări, și să le arătăm cât de mult înseamnă pentru noi”, au explicat educatoarele Grădiniței Logos.

Mânuțele harnice au decupat inimioare, pe care educatoarele au scris câte un mesaj despre MAMĂ. Apoi, piticii au desenat ceva frumos, care i-a dus cu gândul la cele care le-a dat viață. S-au strâns peste 100 de inimioare.

Totuși, mămicile NU au acces în grădiniță, din cauza pandemiei. Așa că pe gardul din fața grădiniței au fost legate inimioarele cu mesaje pentru mame. Chiar și așa, în lipsa copiilor și la distanță, aceste inimioare legate de gard au transmis parcă aceleași emoții ca și micile poezioare spuse altădată de copilași la serbări.

Mi-au dat lacrimile! Așa de frumos! M-au luat emoțiile când am văzut inimioarele colorate și am citit mesajele de pe ele”, a spus o mămică, având ochii în lacrimi.

Foarte frumos acest gest! Chiar foarte frumos și binevenit”, au spus și alte mămici.

Chiar și frățiorii mai mici ai copiilor de la Logos au fost fascinați de coloritul de pe gard. Iar mamele s-au pozat cu acest cadou inedit.

Inimioarele cu mesaje rămân acolo, astfel că fiecare femeie care a uitat DE CE este specială, poate trece pe la Logos și va afla acolo ce o face să fie demnă de o sărbătoare DOAR a ei!

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...