9.5 C
Bistrița
vineri, noiembrie 21, 2025

FOTO: Mesaje disperate, din partea angajaților unor restaurante din oraș. „Toată vara am dezinfectat mese, suprafețe, mâini… Pentru ce?”

Mesaje disperate și furioase, din partea angajaților unor restaurante din oraș, au început să apară în mediul online: „Toată vara am dezinfectat mese, suprafețe, mâini… Am lămurit și explicat cliențior că nu îi putem lăsa mai mulți de 4 la o masă. Am cerut numere de telefon, am făcut condici de rezervări! Am luat temperatura angajaților, ne-a panicat fiecare strănut și durere de cap… Am stat „ghiocel” la fiecare control. Și au fost muuulte, credeți-mă! Pentru ce?”

Pentur că în Bistrița incidența cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 a trecut de 3/1000 de locuitori în ultimele două săptămâni, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a decis că – începând de ieri – consumul de băuturi și preparate în interiorul cafenelelor și restaurantelor este interzis.

Activitatea restaurantelor și cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare este permisă doar pentru clienții cazați în unitățile de cazare respective: 

Covid-19 închide restaurantele și cafenelele! Masca devine OBLIGATORIE și pe stradă, în Bistrița

Cu Horeca ce aveți ?!?!

Toată vara am dezinfectat mese, suprafețe, mâini… Am măsurat distanța între scaune. Am lămurit și explicat cliențior că nu îi putem lăsa mai mulți de 4 la o masă.

Am cerut numere de telefon, am făcut condici de rezervări! Am luat temperatura angajaților, ne-a panicat fiecare strănut și durere de cap…

Am făcut tabele și tabelașe cu temperaturi, grafice cu dezinfectări.

Am stat „ghiocel” la fiecare control. Și au fost muuulte, credeți-mă!!!

Și din nou am dezinfectat, măsurat distanțe, am făcut tabele, am luat temperatura!!!!

Pentru ce?????  Ca să fim închiși și trimiși acasă ?????? Să ne lămurească și pe noi cineva!!!

Ana Maria, Adi, Denzso, Angela, Cătălin, Radu, Melinda, Andra, Alin, Mia, Maria, Simona, Alexandru, Szsndor, Matei, Sofia, Dorian, Gabriel – angajații Casa Someșană

Același mesaj a fost postat și de Business Bistro & Cafe: 

În timp ce alte restaurante precum Casa Doamnelor, au recunoscut cu resemnare că își desfășoară activitatea la 30% din capacitate și au trecut la etapa „livrări la domiciliu”: 

Foto deschidere @ Zile și Nopți

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Restaurant Giulia lansează GASTROLINE – noul standard în catering premium

După ce și-au consolidat reputația și i-au cucerit pe bistrițeni cu evenimente memorabile, organizate ireproșabil în...

NOI locuri de muncă, la restaurantul ALMARS: Se caută spălător de vase și ajutor bucătar

Restaurantul ALMARS caută spălător vase și ajutor bucătar, Clinica Sanovil are nevoie de economist, jurist și psiholog. Se caută casier și preparator de burgeri! NOI locuri de muncă, în Bistrița, la BCVO Logistics, IPROEB, Fan Courier.  Oferta completă - mai jos:  

FOTO – Performanța, recunoscută: Alin Ioaneș și ROMBAT, premiați la Automotive Today Awards!

Compania ROMBAT a obținut o dublă recunoaștere prestigioasă în cadrul galei Automotive Today Awards 2025, organizată...