20.4 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

FOTO: O nouă poveste cu bun gust – Cămara Bunicii de pe Odobescu

Toamna aceasta are și vești bune…! După ce de 10 ani ne-am obișnuit cu bunătățile din Cămara Bunicii de pe Grigore Bălan, de azi le găsiți și în noul magazin, deschis pe strada Alexandru Odobescu, nr. 20, vis a vis de taxe și impozite.

Cămara Bunicii se găsește, de acum, și pe strada Alexandru Odobescu! Astfel, preparatele proprii din carne, realizate după rețete locale în fabrica de carne Rebrișoreana, remarcabile prin prospețime, vestitele jumări, rulada de pui, slănina și gușa fiartă, cârnații tradiționali, mușchiul de porc, carnea în untură – se pot cumpăra și din partea jos a orașului.

De asemenea, cunoscutele platouri sau caserolele cu mâncare gătită, icrele, salata de boeuf, salata de vinete, vă ajută pe cei cu timpul limitat, care poftiți la mâncare cu gust din copilărie.

Pe lângă produsele proprii, Cămara Bunicii II face loc pe rafturi, cu mare drag, produselor locale.

E vorba de pâinea de casă produsă la Teaca (după o rețetă de peste 50 de ani a unui brutar sas – Backmman), dar și gustoasa pâine de casă cu maia – Artisan.

Tot aici veți găsi lactate de la Eliezer Lunca Ilvei, cozonac și suc de mere de la POMBIS, patiserie de la Cuptorul lui Buna sau tăieței Duca.

Nu vor lipsi de pe rafturi nici dulceață și siropuri de la Casa Bindea, dulceață și zacuscă de la GRIDAMA FRUCT MONTAN, prăjituri de casă și deserturi de la Cofetăria Elisabeta, uleiuri de floarea soarelui, dovleac si miez de nucă de la DIPSEANUL BIO, vinuri locale de la crama Oprișor si Crama Jelna, miere si produse apicole de la producătorii locali – API CADAR si PFA HITICAS MARIA.

Vă puteți răsfăța și cu alte produse bio, naturale, realizate de producători din țară, toate selectate cu mare grijă pentru mâncarea sănătoasă și gustul autentic.

Pe lângă bucuria de a mânca și găti ca la mama acasă – cu preparatele și produsele pe care le vom regăsi și în noua Cămară, într-un spațiu elegant și cochet – politețea vânzătoarelor și atenția firească față de măsurile igienico-sanitare ale situației actuale ne vor ajuta să ne bucurăm că la Bistrița se împlinește un nou vis, născut din pasiune. 

Este visul familiei Ciuta și al Niculinei Dehelean, cea care consideră că: „Atât în vremuri bune, cât mai ales în perioade de încercare, a spori grija față de oamenii lângă care trăiești și a-i sprijini pe ai tăi, este nu doar o nevoie, cât și o necesară formă de solidaritate comunitară.

Sper ca bistrițenii să înțeleagă, să aprecieze și să răsplătească munca producătorilor din zona noastră , mai ales că produsele dumnealor sunt de foarte bună calitate, naturale, proaspete, realizate cu multă muncă, grijă și suflet…” .

Niculina Dehelean și familia Ciuta vă împărtășesc, așadar, încă un episod dintr-o poveste cu bun gust: Cămara Bunicii:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: