11.4 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

FOTO: Pierderi devastatoare, pentru biodiversitatea din Bistrița…!

Un semnal de alarmă vine din partea unor iubitori ai mediului înconjurător: suntem avertizați că asemenea acțiuni necugetate vor avea efecte devastatoare pentru biodiversitatea Bistriței, pe termen mediu și lung!

Biologul Ciprian Samoilă trage un semnal de alarmă referitor la toaletările pe care municipalitatea le-a făcut în urmă cu câteva zile.

Aceste toaletări de iarnă duc la pierderea biodiversității locale, cu efecte devastatoare pe termen mediu și lung pe pârâul Căstăilor, în zona Împăratul Traian din Bistrița”, a transmis Ciprian Samoilă.

Acesta a și postat pe grupul Biodiversitatea și Geodiversitatea județului Bistrița-Năsăud câteva fotografii realizate săptămâna trecută, subliniind că între timp s-au tăiat masiv din toate sălciile și mestecenii din zonă.

Ciprian Samoilă se arată revoltat de faptul Aleea Sălciilor arată, de o săptămână, deplorabil și dezolant.

Zeci de pițigoi mari, pițigoi albaștri, pițigoi codați, cinteze, mierle, vrăbii de casă și de câmp își găseau adăpost și hrană în această zonă, pe care o monitorizez de 10 ani de zile. Pur și simplu nu pricep deciziile primăriei în acest caz…!”, conchide Ciprian Samoilă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.