16.3 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

FOTO – REPORTAJ: O veste bună! Nici uciși, nici sinuciși! Pe Valer Braniște au scăpat!

Astăzi, după amiază, printre picăturile de ploaie, chiar când  a ieșit timid soarele, priviți ce minunăție – pe strada Valer Braniște, la doi pași de mine…!

„Crima” de pe Alba Iulia și Plopilor nu a ajuns până aici! Merișori în floare, veseli, nici „uciși”, nici „sinuciși”… Au scăpat de poporul migrator al „drujbiștilor”! De altfel, toată strada, de la podul de peste pârâul Căstăilor până la intersecția cu drumul ce urcă pasarela spre Dedeman, peste tot, în toate curțile sunt numai flori: caiși, cireși, vișini, pruni și mai mulți mălini, albi, mov, gata să se deschidă + minunații merișori.

Aici au scăpat. E o veste bună, de două ori bună, fiindcă au scăpat și în plus sunt și ocrotiți ! „Să vină, să îndrăznească numa’ să se atingă de copăcei că io li-s Iordanu’!” – a precizat, pe un ton ferm ce nu acceptă nicio discuție, unul dintre gospodarii ce trebăluiau pe la porți, după ce le-am povestit de tragedia petrecută, mai jos, lângă apa Bistriței.

O mamă își plimbă liniștită copilul, în cărucior, un cățeluș de pază mă mârâie nervos pe sub poartă. În aer e parfum de floare a dragostei. E o lume normală după care cred că tânjeam, tânjim fiecare dintre noi, fără să ne dăm seama… Aici Bistrița este ea, urbea mea dragă, un oraș al florilor, de aceea o iubesc! Priviți pozele!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...