6.7 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

FOTO – REPORTAJ: O veste bună! Nici uciși, nici sinuciși! Pe Valer Braniște au scăpat!

Astăzi, după amiază, printre picăturile de ploaie, chiar când  a ieșit timid soarele, priviți ce minunăție – pe strada Valer Braniște, la doi pași de mine…!

„Crima” de pe Alba Iulia și Plopilor nu a ajuns până aici! Merișori în floare, veseli, nici „uciși”, nici „sinuciși”… Au scăpat de poporul migrator al „drujbiștilor”! De altfel, toată strada, de la podul de peste pârâul Căstăilor până la intersecția cu drumul ce urcă pasarela spre Dedeman, peste tot, în toate curțile sunt numai flori: caiși, cireși, vișini, pruni și mai mulți mălini, albi, mov, gata să se deschidă + minunații merișori.

Aici au scăpat. E o veste bună, de două ori bună, fiindcă au scăpat și în plus sunt și ocrotiți ! „Să vină, să îndrăznească numa’ să se atingă de copăcei că io li-s Iordanu’!” – a precizat, pe un ton ferm ce nu acceptă nicio discuție, unul dintre gospodarii ce trebăluiau pe la porți, după ce le-am povestit de tragedia petrecută, mai jos, lângă apa Bistriței.

O mamă își plimbă liniștită copilul, în cărucior, un cățeluș de pază mă mârâie nervos pe sub poartă. În aer e parfum de floare a dragostei. E o lume normală după care cred că tânjeam, tânjim fiecare dintre noi, fără să ne dăm seama… Aici Bistrița este ea, urbea mea dragă, un oraș al florilor, de aceea o iubesc! Priviți pozele!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.