20.8 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

FOTO: Transport gratuit pentru elevi! Și COVID 19 la pachet?!?

Municipalitatea a alocat bani pentru ca elevii să beneficieze de transport gratuit din localitatea de domiciliu la cea unde învață. A început școala așa că mijloacele de transport sunt ticsite. Pe lângă gratuitatea călătoriei se oferă la pachet și posibilitatea de a se infecta cu noul coronavirus.

După nenumărate discuții și dezbateri privind transportul pentru elevii care fac naveta între localitatea de domiciliu și cea unde învață, municipalitatea a găsit bani pentru a oferi gratuitate în cazul transportului în comun.

Astfel, elevii care aleg mijloacele de transport în comun pentru a ajunge la școală, fie că e vorba de municipiu sau cartierele aferente Bistriței, au gratuitate.

Acest lucru e binevenit, dar dat fiind contextul pandemic, soluția salvatoare din punct de vedere financiar trebuia extinsă și la nivel…de sănătate.

O bistrițeancă a trimis pe adresa redacției câteva imagini cu transportul de la Sărata la Bistrița. În imagini se poate vedea cum autobuzul e ticsit de oameni. Mai mult, unii nu au mască deloc, sau o au pusă SUB bărbie.

Și ieri a fost mai ceva” a scris bistrițeanca.

Din nefericire, dacă nu se găsesc soluții, gratuitatea transportului spre școală va veni la pachet cu o mare posibilitate de infectare cu noul tip de coronavirus.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...