10.6 C
Bistrița
luni, mai 16, 2022

FOTO – Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital. S-ar părea că acesta ar fi consumat etnobotanice

În urmă cu puțin timp, un tânăr care locuiește la un bloc de pe strada Mesteacănului, a fost transportat la spital în stare gravă. S-ar părea că acesta a consumat droguri de mare risc.

Incidentul s-a produs în urmă cu puțin timp pe strada Mesteacănului, din Bistrița. Un echipaj medical al SAJ a găsit un tânăr de 19 ani inconștient. Acesta a fost transportat la UPU.

Se pare că acesta ar fi consumat droguri. La fața locului a intervenit și un echipaj de poliție. Trei dintre prietenii tânărului au fost duși la audieri.

„Echipajul SAJ a intervenit pe strada Mesteacănului din municipiu, de unde a preluat un tânăr în comă, inconștient. Se pare că este vorba despre supradoză de droguri. A fost transportat la UPU Bistrița“, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ BN, Ciprian Păcurar.

UPDATE:

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, Camelia Strungari, tânărul și-a revenit, însă este incoerent, într-o stare de agitație și prezintă tulburări de spectru psihic. Acesta va fi transferat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc...

Frasinul a semnat astăzi cel mai mare contract pentru reabilitarea unui drum județean din Sălaj, de peste 100 milioane lei

Compania bistrițeană Frasinul a semnat astăzi un contract de peste 100 milioane lei (23 de milioane...

Scurtă istorie a sloturilor video

Dacă ar fi să clasificăm jocurile de noroc în funcție de popularitatea lor, cu siguranță sloturile...