19.5 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

FOTO – Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital. S-ar părea că acesta ar fi consumat etnobotanice

În urmă cu puțin timp, un tânăr care locuiește la un bloc de pe strada Mesteacănului, a fost transportat la spital în stare gravă. S-ar părea că acesta a consumat droguri de mare risc.

Incidentul s-a produs în urmă cu puțin timp pe strada Mesteacănului, din Bistrița. Un echipaj medical al SAJ a găsit un tânăr de 19 ani inconștient. Acesta a fost transportat la UPU.

Se pare că acesta ar fi consumat droguri. La fața locului a intervenit și un echipaj de poliție. Trei dintre prietenii tânărului au fost duși la audieri.

„Echipajul SAJ a intervenit pe strada Mesteacănului din municipiu, de unde a preluat un tânăr în comă, inconștient. Se pare că este vorba despre supradoză de droguri. A fost transportat la UPU Bistrița“, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ BN, Ciprian Păcurar.

UPDATE:

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, Camelia Strungari, tânărul și-a revenit, însă este incoerent, într-o stare de agitație și prezintă tulburări de spectru psihic. Acesta va fi transferat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...