18.8 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

FOTO – VEZI imagini din noul UPU „în acțiune”

Noua Unitate de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență primește, de o săptămână, pacienți. VEZI imagini din noul UPU SMURD „în acțiune”:

În 18 decembrie 2021 a fost inaugurată noua Unitate de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Prezent la eveniment a fost inclusiv ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

FOTO/VIDEO Noua Unitate de Primiri Urgențe, pregătită să-și deschidă porțile! Miniștrii Sănătății și Apărării prezenți la inaugurare

Pentru pacienți, noul UPU SMURD și-a deschis porțile în 23 decembrie 2021, la ora 22.00. Atunci au fost finalizate ultimele lucrări și aduse ultimele aparaturi necesare.

De atunci, pacienții sunt preluați în această locație, nu în fosta magazie, unde a funcționat UPU pe perioada lucrărilor.

Reporterii Bistrițeanul.ro vă transmit câteva imagini cu noul UPU în „acțiune”. Astăzi e o zi plină, cu multe cazuri medicale:

Nu doar în interiorul UPU sunt lucrurile mult mai organizate, ci inclusiv traseul echipajelor medicale, care pot folosi acum două căi de acces, cea principală sau cea de pe 1 Decembrie.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: