FOTO – VEZI imagini din noul UPU „în acțiune”

0
7053

Noua Unitate de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență primește, de o săptămână, pacienți. VEZI imagini din noul UPU SMURD „în acțiune”:

În 18 decembrie 2021 a fost inaugurată noua Unitate de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Prezent la eveniment a fost inclusiv ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

FOTO/VIDEO Noua Unitate de Primiri Urgențe, pregătită să-și deschidă porțile! Miniștrii Sănătății și Apărării prezenți la inaugurare

Pentru pacienți, noul UPU SMURD și-a deschis porțile în 23 decembrie 2021, la ora 22.00. Atunci au fost finalizate ultimele lucrări și aduse ultimele aparaturi necesare.

De atunci, pacienții sunt preluați în această locație, nu în fosta magazie, unde a funcționat UPU pe perioada lucrărilor.

Reporterii Bistrițeanul.ro vă transmit câteva imagini cu noul UPU în „acțiune”. Astăzi e o zi plină, cu multe cazuri medicale:

Nu doar în interiorul UPU sunt lucrurile mult mai organizate, ci inclusiv traseul echipajelor medicale, care pot folosi acum două căi de acces, cea principală sau cea de pe 1 Decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.