12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

FOTO – VEZI imagini din noul UPU „în acțiune”

Noua Unitate de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență primește, de o săptămână, pacienți. VEZI imagini din noul UPU SMURD „în acțiune”:

În 18 decembrie 2021 a fost inaugurată noua Unitate de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Prezent la eveniment a fost inclusiv ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

FOTO/VIDEO Noua Unitate de Primiri Urgențe, pregătită să-și deschidă porțile! Miniștrii Sănătății și Apărării prezenți la inaugurare

Pentru pacienți, noul UPU SMURD și-a deschis porțile în 23 decembrie 2021, la ora 22.00. Atunci au fost finalizate ultimele lucrări și aduse ultimele aparaturi necesare.

De atunci, pacienții sunt preluați în această locație, nu în fosta magazie, unde a funcționat UPU pe perioada lucrărilor.

Reporterii Bistrițeanul.ro vă transmit câteva imagini cu noul UPU în „acțiune”. Astăzi e o zi plină, cu multe cazuri medicale:

Nu doar în interiorul UPU sunt lucrurile mult mai organizate, ci inclusiv traseul echipajelor medicale, care pot folosi acum două căi de acces, cea principală sau cea de pe 1 Decembrie.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!