-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

FOTO/VIDEO: A scăpat ca prin minune după o cascadorie cu mașina, pe Dealul Sigmirului

Un accident rutier a avut loc azi-noapte, puțin după ora 12:00. Un autoturism a ieșit de pe carosabil, într-o curbă, și s-a înfipt în șanț. Șoferul a scăpat ca prin minune. Polițiștii îl așteaptă la sediul IPJ BN.

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc azi – noapte, la urcarea Dealului Sigmirului, dinspre Blăjeni.

O șoferiță a sunat la 112 anunțând că o mașină a ieșit în decor. Înspre locul accidentului a plecat un Echipaj de Prim Ajutor. Dar nu a ajuns la mașina din șanț, că, pe drum, s-a întâlnit cu victima.

„Șoferul s-a autoevacuat din mașină și a pornit cu un alt autoturism spre spital. Pe traseu a fost preluat de Echipajul de Prim Ajutor și predat la UPU Bistrița”, au explicat reprezentanții ISU BN.

Omul n-a avut stare, și a plecat și de la Spital.

„La UPU Bistrița figurează un singur pacient, bărbat, din Bistrița, care a fost adus azi-noapte, la ora 0:33, în urma unui accident rutier. Dar acesta a părăsit Serviciul de Urgență înaintea consultației”, au explicat reprezentanții Spitalului Județean Bistrița.

Deoarece atunci când echipajul poliției a ajuns la locul accidentului, nu a găsit pe nimeni, șoferul e așteptat la sediul IPJ BN.

Polițiștii ajunși la fața locului nu au găsit pe nimeni. Proprietarul autoturismului este așteptat la sediul IPJ BN, în decurs de 24 de ore, pentru a declara accidentul”, au explicat reprezentanții IPJ BN.

[arve url=”https://youtu.be/xaFA6TmFdJo” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...