20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

FOTO/VIDEO: Accident în lanț, pe Calea Moldovei din municipiu

Un accident rutier a avut loc pe Calea Moldovei din municipiu. A fost o coliziune în lanț, între trei autoturisme. Traficul este blocat în zonă.

Un echipaj de pompieri și unul SAJ au fost direcționate la un accident rutier petrecut pe Calea Moldovei din municipiu. La semaforul de lângă INFOEL, trei mașini au colizionat în lanț.

În urma impactului, ultima mașină s-a răsucit, blocând ambele benzi de mers pe sens. Odată cu echipajele de poliție sosite la locul accidentului, traficul s-a deblocat, dar încă se desfășoară cu dificultate.

 

Sursă foto – N.D.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!