-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO VIDEO Arde pădurea la Valea Blaznei!

Pădurea de la Valea Blaznei, în zona denumită „Cobășel” a luat foc, iar incendiul pare că se extinde din cauza vântului. Evenimentul a fost reclamat în această după-masă.

Pădurea de la Valea Blaznei a luat foc. Incendiul a fost localizat de către autorități și se intervine cu mai multe efective pentru stingerea flăcărilor care se extind cu repeziciune.

La caz sunt alocați 20 de pompieri militari și voluntari ai SVSU Șanț, împreună cu o autospecială de intervenții la incendii de pădure.

Li se alătură de urgență SVSU Poiana Ilvei cu opt pompieri voluntari, personal de la Ocolul Silvic Șant și de la Administrația Parculului Național Munții Rodnei.

Zona în care trebuie să ajungă pompierii este una greu accesibilă.

VIDEO AICI 

„20 de pompieri militari și voluntari de la SVSU Șanț, alături de personalul Ocolului Silvic intervin pe raza comunei Șanț la un incendiu de pădure. A fost alocat un echipaj de pompieri cu autospecială de intervenții la incendii de pădure.

Au fost suplimentate efectivele cu SVSU Poiana Ilvei (8 pompieri voluntari), personal de la Ocolul Silvic Șant și de la Administrația Parculului Național Munții Rodnei”, a transmis ISU BN.

 

Foto/Video: Alex Varga (Facebook)

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: