1.4 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

FOTO VIDEO Arde pădurea la Valea Blaznei!

Pădurea de la Valea Blaznei, în zona denumită „Cobășel” a luat foc, iar incendiul pare că se extinde din cauza vântului. Evenimentul a fost reclamat în această după-masă.

Pădurea de la Valea Blaznei a luat foc. Incendiul a fost localizat de către autorități și se intervine cu mai multe efective pentru stingerea flăcărilor care se extind cu repeziciune.

La caz sunt alocați 20 de pompieri militari și voluntari ai SVSU Șanț, împreună cu o autospecială de intervenții la incendii de pădure.

Li se alătură de urgență SVSU Poiana Ilvei cu opt pompieri voluntari, personal de la Ocolul Silvic Șant și de la Administrația Parculului Național Munții Rodnei.

Zona în care trebuie să ajungă pompierii este una greu accesibilă.

VIDEO AICI 

„20 de pompieri militari și voluntari de la SVSU Șanț, alături de personalul Ocolului Silvic intervin pe raza comunei Șanț la un incendiu de pădure. A fost alocat un echipaj de pompieri cu autospecială de intervenții la incendii de pădure.

Au fost suplimentate efectivele cu SVSU Poiana Ilvei (8 pompieri voluntari), personal de la Ocolul Silvic Șant și de la Administrația Parculului Național Munții Rodnei”, a transmis ISU BN.

 

Foto/Video: Alex Varga (Facebook)

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...