3.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

FOTO/VIDEO: Bistrițean mort într-o pădure din Baia Mare

Clipe de groază ieri, într-o pădure din Baia Mare. Un bistrițean a căzut lat, în timp ce se afla la plimbare cu soția lui. Echipajul Salvamont nu a mai putut face nimic pentru el, fiind declarat decesul.

Salvatorii maramureșeni au fost solicitați ieri într-o pădure din municipiul Baia Mare.

O femeie a sunat la 112, solicitând ajutorul, după ce soțul ei, cu care se plimba, a căzut lat. Din nefericire, acesta a decedat.

Fiind o zonă cu o porţiune cu acces dificil, la faţa locului s-a deplasat o echipă de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureș pentru a acorda asistenţă la evacuarea victimei.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Ieri, 9 noiembrie, ora 16.00, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către o femeie despre faptul că în jurul orei 15.00, în timp ce se afla cu soțul său, în pădurea Fâsova, situată în cartierul Firiza din municipiul Baia Mare, acestuia i s-a făcut rău și a decedat. Ajunși la fața locului polițiștii au identificat cadavrul ca fiind al unui bărbat de 55 de ani din Bistrița-Năsăud. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările” transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

[arve url=”https://www.facebook.com/100029666105790/videos/pcb.441129386885928/441234516875415″ /]

 

FOTO&VIDEO- Salvamont Maramures

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.