-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO/VIDEO: Bistrițean mort într-o pădure din Baia Mare

Clipe de groază ieri, într-o pădure din Baia Mare. Un bistrițean a căzut lat, în timp ce se afla la plimbare cu soția lui. Echipajul Salvamont nu a mai putut face nimic pentru el, fiind declarat decesul.

Salvatorii maramureșeni au fost solicitați ieri într-o pădure din municipiul Baia Mare.

O femeie a sunat la 112, solicitând ajutorul, după ce soțul ei, cu care se plimba, a căzut lat. Din nefericire, acesta a decedat.

Fiind o zonă cu o porţiune cu acces dificil, la faţa locului s-a deplasat o echipă de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureș pentru a acorda asistenţă la evacuarea victimei.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Ieri, 9 noiembrie, ora 16.00, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către o femeie despre faptul că în jurul orei 15.00, în timp ce se afla cu soțul său, în pădurea Fâsova, situată în cartierul Firiza din municipiul Baia Mare, acestuia i s-a făcut rău și a decedat. Ajunși la fața locului polițiștii au identificat cadavrul ca fiind al unui bărbat de 55 de ani din Bistrița-Năsăud. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările” transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

[arve url=”https://www.facebook.com/100029666105790/videos/pcb.441129386885928/441234516875415″ /]

 

FOTO&VIDEO- Salvamont Maramures

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: