18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

FOTO/VIDEO: Bistrițean mort într-o pădure din Baia Mare

Clipe de groază ieri, într-o pădure din Baia Mare. Un bistrițean a căzut lat, în timp ce se afla la plimbare cu soția lui. Echipajul Salvamont nu a mai putut face nimic pentru el, fiind declarat decesul.

Salvatorii maramureșeni au fost solicitați ieri într-o pădure din municipiul Baia Mare.

O femeie a sunat la 112, solicitând ajutorul, după ce soțul ei, cu care se plimba, a căzut lat. Din nefericire, acesta a decedat.

Fiind o zonă cu o porţiune cu acces dificil, la faţa locului s-a deplasat o echipă de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureș pentru a acorda asistenţă la evacuarea victimei.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Ieri, 9 noiembrie, ora 16.00, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către o femeie despre faptul că în jurul orei 15.00, în timp ce se afla cu soțul său, în pădurea Fâsova, situată în cartierul Firiza din municipiul Baia Mare, acestuia i s-a făcut rău și a decedat. Ajunși la fața locului polițiștii au identificat cadavrul ca fiind al unui bărbat de 55 de ani din Bistrița-Năsăud. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările” transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

[arve url=”https://www.facebook.com/100029666105790/videos/pcb.441129386885928/441234516875415″ /]

 

FOTO&VIDEO- Salvamont Maramures

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...