11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO/VIDEO: Căutată de 350 de persoane, cu elicopter și drone, Angelika parcă a intrat în pământ!

Mobilizare impresionantă ieri, în Sibiu, în căutarea Angelikăi, tânăra de 25 de ani dispărută din 8 februarie. Elicopter, drone, dar și 350 de persoane au luat la „puricat” pădurea de lângă Sibiu.

O tânără de 25 de ani a dispărut, în Sibiu, în data de 8 februarie. Angelika Maurer, studentă la Teologie are origini bistrițene, fiind verișoara primarului comunei Parva.

Clipe grele în familia primarului din Parva: Angelika, studenta cautată în Sibiu, verisoara lui Ioan Strugari

Dacă în primele zile ale dispariției, familia „spera” ca Angelika să fie plecată la vreun iubit, situația s-a complicat. În pădurea Dumbrava, de la marginea Sibiului, i-au fost găsite mai multe obiecte: telefon, ochelari, portmoneu.

Ieri a avut loc o mobilizare impresionantă pentru căutarea Angelikăi. S-au folosit drone și un elicopter, iar 350 de persoane au luat la pas fiecare centimetru din pădurea Dumbrava.

Acțiunea a început de la ora 10:00, întâlnirea având loc la Uzina de Apă din Valea Aurie. De acolo, oamenii au continuat să meargă pe traseul pe care se presupune că ar fi mers și tânăra. La ora 14.00, căutarea a fost sistată.

Victor Maurer, fratele fetei dispărute, a vorbit la Digi24 despre ultima conversație pe care a avut-o Angelika, înainte de dispariție.

Ultima discuție despre care știm a fost cu un coleg de facultate cu o zi înainte de dispariție. A fost o discuție amiabilă, care nu ar fi trebuit să aibă o astfel de consecință. Ea e o fire mai introvertită, nu avea foarte mulți prieteni și nici cu noi nu comunica foarte des.

Dar când ne-am văzut de sărbători și la ultimele discuții la telefon totul părea în regulă. Niciodată nu a dat de înțeles că ar avea o problemă mai mare. Se concentra foarte mult să termine facultatea”, a spus tânărul.

Vă reamintim că Angelika Maurer are:

  • 25 de ani
  • o înălțime de 165 cm
  • o greutate de aproximativ 75 kg
  • ochi verzi
  • păr șaten deschis de lungime medie.

Aceasta era îmbrăcată, în ziua dispariției, cu:

  • un palton de culoare neagră
  • pantaloni de culoare închisă
  • încălțăminte de tip UGG de culoare neagră”, scrie OradeSibiu.ro.

Imagini din timpul căutărilor

 

Sursă foto – OradeSibiu.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?