22.5 C
Bistrița
joi, iunie 8, 2023

FOTO/VIDEO: Căutată de 350 de persoane, cu elicopter și drone, Angelika parcă a intrat în pământ!

Mobilizare impresionantă ieri, în Sibiu, în căutarea Angelikăi, tânăra de 25 de ani dispărută din 8 februarie. Elicopter, drone, dar și 350 de persoane au luat la „puricat” pădurea de lângă Sibiu.

O tânără de 25 de ani a dispărut, în Sibiu, în data de 8 februarie. Angelika Maurer, studentă la Teologie are origini bistrițene, fiind verișoara primarului comunei Parva.

Clipe grele în familia primarului din Parva: Angelika, studenta cautată în Sibiu, verisoara lui Ioan Strugari

Dacă în primele zile ale dispariției, familia „spera” ca Angelika să fie plecată la vreun iubit, situația s-a complicat. În pădurea Dumbrava, de la marginea Sibiului, i-au fost găsite mai multe obiecte: telefon, ochelari, portmoneu.

Ieri a avut loc o mobilizare impresionantă pentru căutarea Angelikăi. S-au folosit drone și un elicopter, iar 350 de persoane au luat la pas fiecare centimetru din pădurea Dumbrava.

Acțiunea a început de la ora 10:00, întâlnirea având loc la Uzina de Apă din Valea Aurie. De acolo, oamenii au continuat să meargă pe traseul pe care se presupune că ar fi mers și tânăra. La ora 14.00, căutarea a fost sistată.

Victor Maurer, fratele fetei dispărute, a vorbit la Digi24 despre ultima conversație pe care a avut-o Angelika, înainte de dispariție.

Ultima discuție despre care știm a fost cu un coleg de facultate cu o zi înainte de dispariție. A fost o discuție amiabilă, care nu ar fi trebuit să aibă o astfel de consecință. Ea e o fire mai introvertită, nu avea foarte mulți prieteni și nici cu noi nu comunica foarte des.

Dar când ne-am văzut de sărbători și la ultimele discuții la telefon totul părea în regulă. Niciodată nu a dat de înțeles că ar avea o problemă mai mare. Se concentra foarte mult să termine facultatea”, a spus tânărul.

Vă reamintim că Angelika Maurer are:

  • 25 de ani
  • o înălțime de 165 cm
  • o greutate de aproximativ 75 kg
  • ochi verzi
  • păr șaten deschis de lungime medie.

Aceasta era îmbrăcată, în ziua dispariției, cu:

  • un palton de culoare neagră
  • pantaloni de culoare închisă
  • încălțăminte de tip UGG de culoare neagră”, scrie OradeSibiu.ro.

Imagini din timpul căutărilor

 

Sursă foto – OradeSibiu.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...