-8.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

FOTO/VIDEO: Copiii de la Cheers l-au convins şi pe Moş Crăciun să danseze pentru persoanele cu handicap fizic! Emoţionantă lecţie de solidaritate

Explozie de culoare, energie şi generozitate – dar şi o emoţionantă lecţie de solidaritate – ieri seară, la Centrul Cultural Dacia. Oamenii cu aripi de înger, fetele şi băieţii de la Cheers, l-au convins inclusiv pe Moş Crăciun să danseze cot la cot cu ei.

Este a V-a ediţie a unui spectacol caritabil care a devenit deja tradiţie, la Bistriţa. În fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, zeci de copii de la Cheers și invitații acestora – se transformă în îngeri. Primesc şi oferă bunăstare – în paşi de dans, pe acordurile pline de speranţă ale muzicii – mulţumind astfel pentru bucuriile cu care au fost binecuvântaţi.

[arve url=”https://youtu.be/ltIjyV0ygnU” /]

Pentru ediţia din 2019, echipa Cheers s-a inspirat dintr-o poveste publicată în Bistriţeanul.ro:

Ignorate de autorităţi, persoanele cu handicap fizic din Bistriţa au sărbătorit cu fasole şi ciolan. „Sănătate tuturor!”

Persoanelor cu handicap fizic din Bistriţa le-a fost dedicat acest spectacol. Iar unii dintre ei au fost prezenţi în Centrul Cultural Dacia, urmărind emoţionaţi întreaga desfăşurare de forţe.

Tulburător a fost, însă, să constatăm cât sunt de generoşi cei cărora le-a fost dedicat acest spectacol. Aflând despre povestea educatoarei Ionela Moldoveanu, diagnosticată cu o boală gravă şi care luptă pentru supravieţuire – persoanele cu handicap fizic s-au arătat gata să renunţe la bani, pentru a-i oferi educatoarei.

Un prim dar emoţionant a venit de la elevii şi studenţii Universităţii Ecologice, Centrul Bistriţa şi a celor de la Școala Sanitară Postliceală „Carol Davila”. Ei au donat în cadrul spectacolului 6000 de lei. Organizatorii au convenit, de altfel, ca o parte din donaţii să ajungă şi la educatoarea care are nevoie urgent de un transplant.

Rând pe rând, grupele de dansatori de la Cheers au urcat pe scenă, uimindu-i pe spectatorii care au umplut până la refuz sala de spectacole de la Dacia. I-au cucerit definitiv cu graţia, energia, speranţa şi optimismul lor molipsitor. Ne-au oferit, o dată în plus, dacă mai era nevoie, o impresionantă lecţie de generozitate.

[arve url=”https://youtu.be/Av1rtKSEywk” /]

Dansatorii de la Cheers au dăruit tot ce au avut ei mai frumos: talentul şi pasiunea cu care transformă viaţa tuturor celor din jur – într-o bucurie continuă…

[arve url=”https://youtu.be/REWvkkutbf0″ /]

[arve url=”https://youtu.be/NHQlb6pDH7Y” /]

[arve url=”https://youtu.be/SKnNsMCnEUQ” /]

Spectacolul s-a bucurat şi de prezenţa unor invitaţi speciali. Codruţ Bistriţeanul, Nicu Cioancă şi Anuţa Motofelia au urcat pe scenă, oferind, la rândul lor, câteva momente de excepţie.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...