12 C
Bistrița
duminică, mai 15, 2022

FOTO/VIDEO: Copilul și câinele, dresajul și câinele mâncăcios, cele mai savurate momente de azi, din Heidenfeld

A doua zi a spectacolului de patrupede, Bistritzer Burg Dog Show, a avut câteva momente savurate din plin de public. Mai ales de cei mai micuți. Câinele mâncăcios, dresajul sau concursul „câinele și copilul” au fost preferatele celor ce au suportat soarele dogoritor din Heidenfeld, Viișoara.

Peste 1.500 de câini din Europa și Asia și-au dat întâlnire, ieri și azi, în Heidenfeld, Viișoara. Aceștia au participat la diferite concursuri de frumusețe, pe categorii.

Despre ce s-a întâmplat ieri, puteți reciti AICI:

FOTO/VIDEO – Frumusețe pe patru labe! Cei mai frumoși 1.500 de câini din țară și din străinătate și-au dat întâlnire la Viișoara

Astăzi, pe lângă alte concursuri de frumusețe pe categorii de rase, cupluri, grupuri etc, cele mai savurate momente de către public au fost cele de dresaj, și concursurile „câinele mâncăcios” și „copilul și câinele”. Mai ales zecile de spectatori micuți au fost entuziasmați și uimiți de agilitatea patrupedelor și cât sunt de ascultătoare, atunci când le vorbește dresorul.

Momente frumoase au fost și la concursul „copilul și câinele”, mai ales acolo unde atât stăpânul cât și cățelul erau… baby.

Deși termometrele au indicat multe grade și soarele a fost dogoritor, iar umbra aproape inexistentă, zeci de bistrițeni au ales să-și petreacă orele amiezii, în Heidenfeld.

[arve url=”https://youtu.be/ubmAvvr8xqo” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc...

Frasinul a semnat astăzi cel mai mare contract pentru reabilitarea unui drum județean din Sălaj, de peste 100 milioane lei

Compania bistrițeană Frasinul a semnat astăzi un contract de peste 100 milioane lei (23 de milioane...

Scurtă istorie a sloturilor video

Dacă ar fi să clasificăm jocurile de noroc în funcție de popularitatea lor, cu siguranță sloturile...