20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

FOTO/VIDEO: Două văcuțe au murit într-un incendiu izbucnit în Telcișor

Pompierii au intervenit azi-noapte la un incendiu izbucnit în localitatea Telcișor. Două văcuțe au murit carbonizate, și a ars o suprafață de 100 metri pătrați. Intervenția a durat peste două ore.

Un apel la 112, în jurul orei 03.00, anunța un incendiu în localitatea Telcișor.

Pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Năsăud au fost direcționați la caz, iar aceștia s-au luptat cu flăcările timp de aproximativ două ore și jumătate.

Flăcările s-au extins, de la casa de locuit și la anexe, așa că pompierii, pe lângă a stinge flăcările, au încercat și să salveze bunurile și animalele aflate în anexa gospodăriei.

Dacă două văcuțe au fost salvate, altele două și-au găsit sfârșitul în flăcări. Utilajele au fost salvate, dar flăcările au afectat o suprafață de 100 metri pătrați.

Din fericire, NU au fost victime omenești.

„În momentul sosirii echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei, grajdului și anexei. În urma acestuia a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 100 mp și două vaci care nu au mai putut fi salvate.

Pompierii militari împreună cu pompierii voluntari de la SVSU Telciu au reușit salvarea altor două vaci și evacuarea mai multor utilaje agricole. Intervenția a durat aproximativ două ore și jumătate. Din fericire nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilita ca fiind un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile”, explică reprezentanții ISU BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!