9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

FOTO/VIDEO: Două văcuțe au murit într-un incendiu izbucnit în Telcișor

Pompierii au intervenit azi-noapte la un incendiu izbucnit în localitatea Telcișor. Două văcuțe au murit carbonizate, și a ars o suprafață de 100 metri pătrați. Intervenția a durat peste două ore.

Un apel la 112, în jurul orei 03.00, anunța un incendiu în localitatea Telcișor.

Pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Năsăud au fost direcționați la caz, iar aceștia s-au luptat cu flăcările timp de aproximativ două ore și jumătate.

Flăcările s-au extins, de la casa de locuit și la anexe, așa că pompierii, pe lângă a stinge flăcările, au încercat și să salveze bunurile și animalele aflate în anexa gospodăriei.

Dacă două văcuțe au fost salvate, altele două și-au găsit sfârșitul în flăcări. Utilajele au fost salvate, dar flăcările au afectat o suprafață de 100 metri pătrați.

Din fericire, NU au fost victime omenești.

„În momentul sosirii echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei, grajdului și anexei. În urma acestuia a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 100 mp și două vaci care nu au mai putut fi salvate.

Pompierii militari împreună cu pompierii voluntari de la SVSU Telciu au reușit salvarea altor două vaci și evacuarea mai multor utilaje agricole. Intervenția a durat aproximativ două ore și jumătate. Din fericire nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilita ca fiind un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile”, explică reprezentanții ISU BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...