0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

FOTO/VIDEO – Drumul unor tineri din Suceava s-a terminat pe DN17, în gardul unui service auto

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident de circulație pe DN17, la ieșirea din localitatea Unirea. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a luat în plin un semn de circulație și s-a oprit în gardul unui service auto. Niciunul dintre cei doi ocupanți ai autoturismului nu a fost rănit.

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe DN17, la ieșirea din localitatea Unirea spre Livezile. Din primele informații rezultă că șoferul unui autoturism ar fi adormit la volan, a pierdut controlul volanului într-o curbă, a luat în plin un semn de circulație, iar mai apoi o dună de pământ, care l-a aruncat în gardul unui service auto.

La fața locului au intervenit un echipaj de prim ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD și o autospecială de descarcerare. Din fericire, cei doi tineri din Suceava care se aflau în autoturism au scăpat teferi, refuzând transportul la spital.

„Cele două persoane implicate în accident au fost evaluate din punct de vedere medical, nu se impune transportul acestora la spital”, au declarat reprezentanții ISU Bistrița.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/mUNabbUhBrA” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...