15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

FOTO/VIDEO – Drumul unor tineri din Suceava s-a terminat pe DN17, în gardul unui service auto

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident de circulație pe DN17, la ieșirea din localitatea Unirea. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a luat în plin un semn de circulație și s-a oprit în gardul unui service auto. Niciunul dintre cei doi ocupanți ai autoturismului nu a fost rănit.

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe DN17, la ieșirea din localitatea Unirea spre Livezile. Din primele informații rezultă că șoferul unui autoturism ar fi adormit la volan, a pierdut controlul volanului într-o curbă, a luat în plin un semn de circulație, iar mai apoi o dună de pământ, care l-a aruncat în gardul unui service auto.

La fața locului au intervenit un echipaj de prim ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD și o autospecială de descarcerare. Din fericire, cei doi tineri din Suceava care se aflau în autoturism au scăpat teferi, refuzând transportul la spital.

„Cele două persoane implicate în accident au fost evaluate din punct de vedere medical, nu se impune transportul acestora la spital”, au declarat reprezentanții ISU Bistrița.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/mUNabbUhBrA” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...