12.6 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

FOTO/VIDEO – Klaus Iohannis: Nu vreau dezbatere cu doamna Dăncilă! Sunt în război cu PSD!

Președintele României în exercițiu, Klaus Iohannis, a fost prezent astăzi la Bistrița. A vorbit cu oamenii, a făcut declarații de presă și și-a provocat electoratul. „Nu vreau o dezbatere cu doamna Dăncilă! Cu PSD nu sunt în competiție, sunt în război!”, a declarat acesta.

Zi istorică la Bistrița, când, pentru prima dată, din ’89 încoace,  municipiul a fost vizitat de un Președinte al României în exercițiu. Klaus Iohannis a ajuns la ora 14:00, fiind așteptat de sute de bistrițeni, atât pe Pietonal cât și la Sala Polivalentă.

Euforia creată în jurul Președintelui de mulțimea care l-a însoțit până la sediul PNL o puteți revedea aici:

VIDEO: Președintele Klaus Iohannis, așteptat de sute de bistrițeni pe Pietonal

Klaus Iohannis a ascultat plângerile cetățenilor și i-a îndemnat să voteze pentru a schimba cu totul istoria scrisă în ultimii 30 de ani. Exact acum 5 ani câștiga Președinția României.

„Am venit cu mare plăcere la Bistrița și sunt impresionat de numărul foarte mare de oameni care m-au primit. Și dacă e să vorbim de alegeri, să nu uităm că alegătorii sunt eroii acestei țări și mă bazez mult pe votul lor”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Acesta a primit, lângă sediul PNL, tradiționala pâine cu sare, iar drept cadou, un ceas cu Biserica Evanghelică.

„Eu aveam o vorbă, și acum v-o transmit și vouă: Vă doresc ca toate lucrurile să vă meargă CEAS!”, a declarat Președintele.

La Sala Polivalentă a fost așteptat de sute de persoane, care l-au aplaudat frenetic. Printre cei prezenți în sală s-a aflat și fostul lider al PDL, Ioan Oltean, care a ales să stea „mai în umbră”.

Președintele a explicat că e nevoie de o schimbare și crede că dacă va câștiga aceste alegeri, se vor putea schimba lucrurile în mai bine.

„În ultimii trei ani am avut un Guvern care a luptat împotriva românilor. Au fost trei Guverne PSD cu care mie mi-a fost foarte greu să mă înțeleg. Și cred că acum când avem un Guvern liberal lucrurile se pot mișca mult mai repede. Sunt foarte hotărât să schimbăm lucrurile în mai bine!”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Acesta a mai vorbit despre tăierea pădurilor, alegerea primarilor în două tururi de scrutin, dezbaterea de marți cu politologi, formatori de opinie și jurnaliști și subiectele pe care le va atinge în cadrul acesteia.

Cu doamna Dăncilă nu vreau o dezbatere. În primul rând pentru că e reprezentanta unui partid care a luptat împotriva românilor. Și nu pot să validez așa ceva. Cu PSD nu sunt în competiție, sunt în război”, a explicat Președintele României.

Mai multe puteți urmări în video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/4iUZsMkXC5o” /]

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: