22.3 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

FOTO/VIDEO: Rezultate deosebite, momente emoționante, pană de curent, glume și colinde – la Premiile Municipiului Bistrița 2022

Gala premiilor Municipiului Bistrița 2022 a avut loc în această dupămasă. Pe parcursul celor două ore s-au trecut în revistră rezultate deosebite din diferite domenii. Au fost și momente emoționante, glume, a fost și-o pană de curent, iar evenimentul s-a-ncheiat cu sala colindând.

Astăzi a avut loc, la Palatul Culturii Bistrița, gala Premiilor Municipiului Bistrița 2022. Sala s-a umplut cu nominalizații la premii și cei dragi lor.

Apoi, s-au oferit flori, diplome și o plachetă, fiind chemați pe scenă cei ce au obținut rezultate excepționale în diferite domenii.

ÎNVĂȚĂMÂNT

Prima categorie premiată a fost cea a elevilor care au obținut rezultate deosebite la BAC, Evaluarea Națională, olimpiade, au obținut burse NOSA, etc.

Sport

A doua categorie de persoane premiate au fost sportivii cu rezultate deosebite, dar și antrenorii lor.

Știință și Economie

Două persoane au fost premiate la secțiunea de știință și economie.


CULTURĂ

Au fost premiate și 13 persoane care s-au remarcat în domeniul culturii.

Poetul Dinu Flămând a dorit să ”o aducă în sală” pe mama sa, citind o poezie scrisă cu gândul la ea.

DIVERSE

O altă secțiune a fost cea de diverse. Au fost premiați cei ce au adus un aport important în alte domenii.

Premiul de EXCELENȚĂ

Pictorul Marcel Lupșe a primit din partea municipalității ”Premiul de Excelență”. Primarul Ioan Turc a adresat câteva cuvinte, ca apoi, Laudațio să fie făcut de Gavril Țărmure. La finalul discursului directorului Palatului Culturii, și în timp ce Marcel Lupșe mergea spre scenă, a avut loc o pană de curent.

Momentul a trecut rapid, cu glume, notă în care și Marcel Lupșe și-a încheiat discursul de mulțumire.

Evenimentul s-a finalizat în ton cu sărbătorile ce se apropie: cei de pe scenă și cei din sală au colindat și și-au urat de bine, de Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!